وی به ساختارسازی سیاستهای ملی توسعه دریا محور در استان هرمزگان به عنوان بزرگترین استان ساحلی کشور اشاره کرد و گفت: ارائه این ساختار بنیادی به هیات دولت به همت استاندار هرمزگان گامی مهم در جهت تببین نقشه راهی برای تمامی ادارات و سازمانها مبتنی بر سیاستهای ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب بوده است.
ضرورت بهرهگیری از جوامع موفق در توسعه دریا
مسئول دبیرخانه کارگروه توسعه دریامحور استان هرمزگان با بیان اینکه تا کنون ۱۵ نشست به صورت مستمر و با حضور تمامی اعضا تشکیل شده است، افزود: نتیجه مباحث طرح شده ۵۸ مصوبه بوده که صورتجلسههای مربوطه بر اساس شرح وظایف محوله ابلاغ شده است.
مهربان یکی دیگر از موضوعات مهم را الگوبرداری از جوامع موفق در توسعه دریایی عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به بهرهگیری از اندیشه صاحبنظران، اندیشکدهها و جوامع موفق در امر حکمرانی دریا مورد توجه بوده ارتباطهای تصویری برنامهریزی و اجرا شده است.
به گفته وی؛ ارتباط تصویری استاد دانشگاه یوگاهاما ژاپن با موضوع حکمرانی دریایی برای جوامع محلی و ساختارسازی در کشور ژاپن و همچنین هماندیشی بینالمللی کارگروه توسعه دریامحور هرمزگان به صورت وبیناری با حضور مشارکت اساتید دانشگاه سوربن و آکادمی ژئوپلتیک پاریس و اساتید دانشگاههای داخلی با پیگیری امور دریامحور وزارت امور خارجه از جمله این برنامهها بود.
بازنشر مرینپرس به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی