پروژه ملی توسعه میدان گازی بلال با هدف تولید روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز و ۱۰ هزار بشکه میعانات گازی با تلاش متخصصان داخلی وارد فاز اجرایی جدیدی شده است.
به گزارش مارین نیوز، پروژه ملی توسعه میدان گازی بلال که با هدف تولید روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز و ۱۰ هزار بشکه میعانات گازی تعریف شده است، اکنون با تحویل بخشی از اقلام مورد نیاز جهت ساخت عرشه، وارد فاز اجرایی جدیدی شده است.
روابط عمومی شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران اعلام کرد، این پروژه که در تیرماه ۱۴۰۲ به این شرکت واگذار شده بود، با تلاش متخصصان داخلی به مراحل جدیدی از پیشرفت رسیده است و جلسه آغازین ساخت عرشه و متعلقات آن با حضور مجری طرح در شرکت نفت و گاز پارس، مدیر طرح در شرکت پتروپارس، مدیریت ارشد و مدیر پروژه شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران یکم اسفندماه در محل یارد خرمشهر برگزار شد.
وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر اهمیت افزایش ظرفیت تولید گاز و رفع ناترازی انرژی در کشور، این طرح را در اولویت برنامههای توسعهای خود قرار دادهاند.
گاز تولیدی این میدان از طریق اتصال یک خط لوله به طول ۳۰ کیلومتر به موقعیت سکوی ۱۲A پارس جنوبی ارسال و سپس از طریق خط لوله دریایی ۳۲ اینچ به پالایشگاه فاز ۱۲ منتقل خواهد شد.
پروژه ساخت عرشه و متعلقات بلال به عنوان یکی از مهمترین بستههای کاری این طرح به شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران واگذار شده است و ساخت، نصب و راهاندازی بهموقع این سکو نقش بسزایی در بهرهبرداری هرچه سریعتر از این میدان مشترک ایفا خواهد نمود.
بازنشر مرینپرس به نقل از ماریننیوز