ناترازی‌های آب و انرژی در مرکز توجه همایش بین‌المللی علوم دریایی با ۱۱۷ مقاله ارسالی

رئیس همایش بین‌المللی علوم دریایی اعلام کرد که تاکنون ۱۱۷ مقاله با هدف حل ناترازی‌های انرژی و آب به این همایش ارسال شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان مهلت…

رئیس همایش بین‌المللی علوم دریایی اعلام کرد که تاکنون ۱۱۷ مقاله با هدف حل ناترازی‌های انرژی و آب به این همایش ارسال شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان مهلت اعلام شده این تعداد به ۱۳۰ مقاله برسد.

به گزارش مارین نیوز، دکتر احمد نوحه‌گر، رئیس همایش بین‌المللی علوم دریایی، در نشست خبری با اصحاب رسانه که صبح امروز شنبه، چهارم اسفند ۱۴۰۳ در بنیاد حامیان دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: اولین همایش بین‌المللی علوم دریایی در سال ۱۴۰۱ در دانشگاه هرمزگان و دومین همایش در اسفند ۱۴۰۲ در جزیره قشم برگزار شد.

ناترازی‌های آب و انرژی در مرکز توجه همایش بین‌المللی علوم دریایی با ۱۱۷ مقاله ارسالی

نوحه‌گر با بیان اینکه قرار بود سومین همایش بین‌المللی علوم دریایی در ۷ اسفند در بوشهر برگزار شود، اما به دلیل همزمانی با سفر هیات دولت به آنجا، این رویداد در دانشکده علوم دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
وی افزود: سفر رئیس‌جمهور هفته گذشته انجام شد، اما به علت هماهنگی‌های قبلی، امکان تغییر مکان برگزاری همایش وجود نداشت.
نوحه گر ادامه داد: مهلت ارسال مقالات از ۱۵ آذر تا روز سوم اسفند ۱۴۰۳ بود، اما به دلیل تعطیلی در آن روز، مهلت ارسال تا امروز شنبه، چهارم اسفند ۱۴۰۳ تمدید شد. تا به امروز ۱۱۷ مقاله به همایش بین‌المللی علوم دریایی ارسال شده است که با توجه به استانداردها، ۵۰ مقاله پذیرش شده و ۲۰ درصد از مقالات، یعنی حدود ۱۰ مقاله به صورت پوستر و ۴۰ مقاله به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد.
وی افزود: مقالات از کشورهای عراق و ترکیه و پاکستان و نروژ و چین و چک و ایالات متحده آمریکا به همایش بین‌المللی علوم دریایی ارسال شده است و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان مهلت اعلام شده، ۱۳۰ مقاله دریافت کنیم.
رئیس همایش بین‌المللی علوم دریایی با اشاره به محورهای همایش گفت: محورهای همایش شامل علوم و مهندسی محیط زیست ساحلی و دریایی، تنوع زیستی و زیست‌شناسی دریایی، آلودگی محیطی با نگاهی ویژه به آلودگی ساحلی و دریایی، تغییرات آب و هوایی با رویکرد اقیانوس‌شناسی جوی، اکوتوریسم ساحلی و دریایی، برنامه‌ریزی، مدیریت و آموزش در جوامع ساحلی و دریایی، ارزیابی اثرات توسعه و آمایش سرزمینی در جوامع ساحلی و دریایی، فیزیک دریا و هیدرودینامیک سواحل و استراتژی‌های توسعه بنادر هوشمند و پایدار است.
نوحه‌گر همچنین اشاره کرد: ایران با شرایط اقلیمی فعلی دچار تنش و ناترازی در عرصه‌های آب و انرژی قرار گرفته است؛ بنابراین همایش علوم دریایی برای کمک به شرکت‌ها و دستگاه‌های اجرایی در راستای تأمین آب نقش جدی دارد.
وی افزود: دانشکده نیروی دریایی امکان ورود مستقیم به حل ناترازی آب را ندارد، اما سایر دستگاه‌هایی که در این زمینه برنامه‌های جدی را در دستور کار قرار داده‌اند، برای کمک به آنها در جهت مطالعات نحوه انتقال و حفظ جایگاه دریا از دیدگاه‌های پژوهشی، علمی و فناوری اعلام آمادگی کرده‌ایم.

سومین همایش بین‌المللی علوم دریایی با رویکرد اقتصاد دریاپایه و سیستم‌های پایدار انرژی هفتم اسفند ماه سال جاری در دانشکدگان علوم دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
این همایش علوم و مهندسی محیط زیست ساحلی- دریایی، تنوع زیستی و زیست‌شناسی دریایی، آلودگی محیطی با نگاهی ویژه بر آلودگی ساحلی- دریایی، تغییرات آب و هوایی با رویکرد اقیانوس‌شناسی جوی، اکوتوریسم ساحلی- دریایی، برنامه‌ریزی، مدیریت و آموزش در جوامع ساحلی- دریایی، ارزیابی اثرات توسعه و آمایش سرزمینی در جوامع ساحلی- دریایی، فیزیک دریا و هیدرودینامیک سواحل، استراتژی‌های توسعه بنادر هوشمند و پایدار، حکمرانی سیستم‌های ترکیبی پایدار انرژی، مدیریت بحران، پدافند غیرعامل، HSE و سوانح ساحلی- دریایی، برنامه‌ریزی و مدیریت بنادر و سکونتگاه‌های ساحلی-دریایی برگزار می‌شود.

ناترازی‌های آب و انرژی در مرکز توجه همایش بین‌المللی علوم دریایی با ۱۱۷ مقاله ارسالی

بازنشر مرین‌پرس به نقل از مارین‌نیوز

بازدید: 9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *