قرارداد جدید مهمانداران رجا مملو از تناقض است/ بجای تکذیب، مناظره کنید

در پی انتشار جوابیه رجا، یکی از نمایندگانی که از سوی مهمانداران رجا با وکالت ثبتی پیگیر اصلاح قراردادهای جدید شرکت های پیمانکار این شرکت با مهمانداران است توضیحاتی درباره…

قرارداد جدید مهمانداران رجا مملو از تناقض است/ بجای تکذیب، مناظره کنید

در پی انتشار جوابیه رجا، یکی از نمایندگانی که از سوی مهمانداران رجا با وکالت ثبتی پیگیر اصلاح قراردادهای جدید شرکت های پیمانکار این شرکت با مهمانداران است توضیحاتی درباره جوابیه رجا به تین نیوز ارسال کرده است که در ادامه می خوانید.

در پی انتشار جوابیه رجا، امید جمال یکی از نمایندگانی که از سوی مهمانداران رجا با وکالت ثبتی پیگیر اصلاح قراردادهای جدید شرکت های پیمانکار این شرکت با مهمانداران است توضیحاتی درباره جوابیه رجا به تین نیوز ارسال کرده است که در ادامه می خوانید:

شرکت رجا و آقایان مدیران ارشد این مجموعه ، بر خود لازم دانستم درباره جوابیه شما به تین نیوز، چند نکته را متذکر شوم،باشد هنوز اذهانی که هنوز دست وپا می‌زنند تا شرکت رجا و پیمانکاران این شرکت را محقان حق بر ما جلوه دهند،تلنگری به افکار خود بزنند.

خبر مرتبط را بخوانید:

در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ پویشی آغاز به کار کرد که نزدیک به ۸۰۰ نفر از پرسنل در آن(شرکت کردند و) با توجه به اینکه ایشان در سلامت عقل و جسم قرار داشته و دارای سن قانونی بودند، به دونفر که از پرسنل در حال فعالیت در مجموعه بودند وکالت دادند وایشان را برای بررسی موارد قانونی و کارشناسی حقوق و رسیدن به حقوق مطلوب ، وکیل مدنی خود خطاب نمودند.

این دو نفر کسانی نبودند جز آقایان امید جمال و ممانی، که برای اینکه مسیر با مشکلات حقوقی و قضایی و قوانین اداره کاری، بیشتر آشنا شده و در آن طی طریق کند، قرار بر گرفتن وکلای قانونی و خبره گذاشته شد، وگروهی از وکلا که سابقه پرونده گروهی داشتند، بر این مهم ماموریت یافتند.

 آقایان جمال و ممانی تا آبان و آذر ماه سال ۱۴۰۲ [ نزدیک به شش ماه پس از آغاز پویش] در مجموعه حضور داشتند و پس از آنکه در کمیته های به اصطلاح انضباط کاری رای به انفصال آنان از کار به دلیل حق طلبی و حق خواهی صادر شد مشغول به فعالیت بودند.

پس اینکه ایشان به دلیل سوابق نامطلوب کاری از مجموعه طرد شده اند گفتاری ناشایست است و توهین به آنها و توهین به رای و وکالت ۸۰۰ نفر از پرسنلی است که در مجموعه مشغول به کار هستند.

 دربخش دیگری از جوابیه آمده است که شرکت رجا به تغییر مفاد قراردادهای پیمانکاری و نظارت بر حسن اجرای کار اشاره کرده ،که متاسفانه باید گفت خود این قرارداد مملو از تناقضاتی است که حتی هر غیر کارشناسی را هم به سوال و تعجب وامیدارد.

الف: اکثر پرسنلی که با شرکت رجا مشغول فعالیت هستند سنواتی بیش از ۳ سال ( گاه تا ۲۸ سال )در پرونده کاری خود دارند، در حالی که طرح از آذر ماه سال ۱۴۰۳ رونمایی گردیده است و سنوات پیش از این تاریخ در هیچ جای قرارداد که حکم کارگزینی برای اجرای طرح محسوب می‌شود، لحاظ نشده ،در صورتی که شرکت رجا در جوابیه ای که به اداره کل کار و امور اجتماعی تهران ارسال داشته است، عنوان نموده است که شرکت رجا از سال ۱۳۷۸ داری طرح بوده و برای پرسنل در حال اجرا می باشد ولی شما هیچ یک از آیتم های مربوط به گروه و عنوان شغلی متناسب با افراد را در احکام ایشان ملاحظه نخواهید کرد.

 ب: ساعت کاری پرسنل در سه شیفت صبح ،عصر و شب با توجه به ساعات حرکت قطارها متغیر است، چرا شرکت رجا ساعت کاری اداری صبح را در قرارداد لحاظ کرده و در ادامه به مواد ۵۱ تا ۶۱ قانون کار اشاره نموده است که با یک جستجوی ساده در گوگل می‌توان به این مواد دست یافت که عبارت است از نوبت کاری، اضافه کاری،جمعه‌ کاری،تعطیل کاری،شب کاری و از همه مهمتر سختی کاری ، که هر کدام از این موارد دارای محاسبات و اعداد مخصوص به خود است و با توجه به سنوات کاری فرد، عنوان شغلی فرد، و مدارک تحصیلی فرد می‌بایست جداگانه محاسبه گردد، که متاسفانه به آن در جدول الحاقی، فیش های حقوقی و واریزی افراد هیچ اشاره ای نشده است، در ضمن ساعت کاری مشاغل سخت در هفته ۳۶ ساعت در قانون لحاظ شده ، چرا کار هفتگی را ۴۴ ساعت عنوان کرده اید؟ [ مشاغل سیر و حرکتی جز مشاغل سخت و زیان آور محسوب شده است]

همانطور که مستحضر هستید شغل سر مهمانداری و مهمانداری قطار که به لطف شرکت رجا در احکام جدید به مهماندار ۳ و۴ تبدیل شده است، و تا آذر ماه ۱۴۰۳ در اسناد تامین اجتماعی با کد و نام مشخص در حال انجام بود، و به یکباره از لیست های بیمه حذف شد، در تمامی ایام سال ( اعیاد، عزاداری، تعطیلات رسمی)می‌بایست فرد در محل کار خود با توجه به برنامه اعلامی حاضر شود، چگونه می‌توان برای او یک روز در هفته تعطیلی و استراحت در نظر گرفت که شرکت رجا برای همه پرسنل روز جمعه را تعطیل هفتگی در نظر گرفته است؟ 

یک نکته دیگر در این جوابیه اشاره به پرداخت به موقع حقوق و بیمه بود که اظهر من شمس است، مگرنه اینکه از وظایف اولیه شرکت رجا که پول خدمات خود را پیش از سرویس دهی به ارباب رجوع بدون کم وکاستی از وی دریافت می کند، پرداخت کامل وبی کم کاست بیمه و دستمزد به پرسنل است؟ به یکباره این مثل به ذهنم خطور کرد، از کرامات شیخ ماچه عجب!!! مشت واکرده گفت یک وجب!

یک سوال که ذهن ما را به خود مشغول کرده این است مدیران ارشد این شرکت چرا همیشه به جوابیه و کذب بودن مطالب عنوان شده از سوی پرسنل اصرار دارند ولی هیچ گاه  برگزاری مناظره و بهتر باید گفت مباحثه، پیرامون اختلافات در خبرگزاری ها و جلساتی که ازسوی اداراتی که پرسنل به آنها مطلب را اطلاع داده اند وخواستار مساعدت درحل موضوع هستند را در برنامه خود قرار نمی دهند؟

 

 

بازنشر فانوس دریا به نقل از تین‌نیوز

بازدید: 11

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *