صید سالانه بیش از ۲۷۳ هزار تن ماهی در آب‌های آزاد

صید سالانه بیش از ۲۷۳ هزار تن ماهی در آب‌های آزاد، علیرضا دهمرده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت، سالانه بیش از ۲۷۳ هزار تن انواع ماهی در…

صید سالانه بیش از ۲۷۳ هزار تن ماهی در آب‌های آزاد

صید سالانه بیش از ۲۷۳ هزار تن ماهی در آب‌های آزاد، علیرضا دهمرده، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت، سالانه بیش از ۲۷۳ هزار تن انواع ماهی در آب‌های آزاد جنوب این استان صید و روانه بازار مصرف می‌شود.

به گزارش بندر و دریا به نقل از مانا، علیرضا دهمرده افزود: صید این ماهیان در سیستان و بلوچستان ۸۰ درصد تن ماهیان کشور را تأمین می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین سالانه دو هزار و ۴۲۸ تن میگوی پرورشی و دریایی نیز در آب‌های آزاد سیستان و بلوچستان تولید می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

وی گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغال‌زایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتاً گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و به‌ویژه تن ماهیان است.

دهمرده بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مکُران محسوب می‌شود

سیستان و بلوچستان به‌ویژه مناطق جنوبی آن شامل چابهار، کنارک و دشتیاری علاوه‌بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گسترده شیلاتی، در بخش‌های کشاورزی و تجاری و بازرگانی دارای ظرفیت‌های فراوانی است که بهره‌گیری از هر بخش آن می‌تواند این استان و حتی جنوب شرق کشور را به پیشرفت و توسعه برساند.

وجود بنادر مهم شهید بهشتی و شهید کلانتری با ظرفیت تخلیه و بارگیری بیش از ۹ میلیون تن در سال، منطقه آزاد با واحد‌های متعدد تولیدی از جمله دو مجتمع بزرگ پتروشیمی و فولاد و ده‌ها طرح دیگر، تولید محصولات کم نظیر و منحص به‌فرد کشاورزی مانند موز، انبه، آناناس، نارگیل، چیکو، گواوا، خربزه درختی، هندوانه آناناسی گوشه‌ای از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این استان است.

 

بازنشر فانوس دریا به نقل از بندر و دریا

بازدید: 5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *