استفاده خوزستان از«پهپاد اروند» براي نظارت بر صيد در آبهاي سرزميني 

مديركل شيلات خوزستان با اشاره به اقدامات شاخص شيلات استان در رابطه به توسعه اقتصاد دريامحور گفت: يكي از موضوعاتي كه امسال به صورت جدي در دستور كار اين اداره…

استفاده خوزستان از«پهپاد اروند» براي نظارت بر صيد در آبهاي سرزميني 

مديركل شيلات خوزستان با اشاره به اقدامات شاخص شيلات استان در رابطه به توسعه اقتصاد دريامحور گفت: يكي از موضوعاتي كه امسال به صورت جدي در دستور كار اين اداره كل قرار دارد، توسعه اقتصاد دريامحور با نگاه فعاليتهاي توليدي شيلاتي و آبزي پروري در سواحل و آبهاي سرزميني استان است.
به گزارش اقتصادسرآمد، مرتضي سوري در اين باره افزود: در سال جاري و در حوزه پرورش ميگو، با توجه به پيگيري ها و اقدامات بخش دولتي و خصوصي شاهد اتفاقات خوبي بوديم؛ يكي از اين دستاوردها شكسته شدن ركورد ۳۰ ساله پرورش ميگو در استان با توليد ۲ هزار و ۴۶۳ تن بوده است و همچنين در سال جاري ۶۰ درصد مزارع مجتمع ۳۹۵ هكتاري به زيركشت ميگو رفته و عملا اين مجتمع به بهره برداري رسيد و وارد عرصه توليد و پرورش ميگو در استان شده است.
وي ادامه داد: طرح موفقيت آميز پرورش ميگو و آبزيان در آبهاي نامتعارف از سطح پايلوت خارج و وارد تجاري سازي شده است و امسال در سطحي معادل ۱۱۰ هكتار  و با ميانگين توليد ۲.۶ تن در هكتار شاهد محصولاتي با كميت و كيفيت مطلوب در اين زمينه بوديم.
سوري با اشاره به حجم گسترده آب هاي نامتعارف در استان گفت: حدود ۳ ميليارد مترمكعب آب نامتعارف قابل استفاده در زيربخش هاي شيلات وجود دارد كه اين مقدار تقريبا بيش از  ۲.۵ برابر تخصيص آب شيرين در استان  براي فعاليتهاي تكثير و پرورش آبزيان است.
مديركل شيلات خوزستان بيان داشت: در حوزه پرورش ماهيان دريايي در قفس نيز با ورود سرمايه گذاران در منطقه بحركان هنديجان، تعدادي از سرمايه گذاران در حال دريافت موافقت اصولي و پروانه تاسيس و استقرار قفسها و تاسيسات مورد نياز جهت پرورش ماهي در دريا هستند.
وي در خصوص بهسازي منابع آبزي موجود در دريا و ايجاد و استقرار زيستگاه هاي مصنوعي براي بهبود شرايط زيست آبزيان در دريا نيز بيان كرد: امسال ۵۵۰ سازه زيستگاه مصنوعي در محل صيدگاه هاي شناسايي شده استان مستقر مي شوند.
مديركل شيلات خوزستان گفت: در راستاي حفاظت و صيانت از عرصه دريا، نظارت بهينه و موثر بر زيستگاه ها، صيدگاه هاي آبزيان دريايي و فعاليت شناورها، براي اولين بار در كشور “پهپاد اروند” توسط شيلات استان خريداري شده كه قابليت پرواز در ارتفاع ۱۵۰ متري و فاصله پنج مايلي ساحل را داشته و مي تواند عكس برداري از فعاليتهاي صيادان غير مجاز و ثبت شماره پلاك لنج هاي متخلف را انجام دهد.

بازنشر فانوس دریا به نقل از اقتصاد سرآمد

بازدید: 9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *