نیازمند توسعه مراکز آموزشی در حوزه دریانوردی هستیم

یک افسر دوم عرشه ضمن تشریح مزیت‌ها و فرصت‌های موجود برای دریانوردان، گفت: مهم‌ترین جاذبه برای دریانوردان، جهانگردی، علاوه بر این در سطوح بالا، با درآمد مطلوب نسبت به سایر…

نیازمند توسعه مراکز آموزشی در حوزه دریانوردی هستیم

یک افسر دوم عرشه ضمن تشریح مزیت‌ها و فرصت‌های موجود برای دریانوردان، گفت: مهم‌ترین جاذبه برای دریانوردان، جهانگردی، علاوه بر این در سطوح بالا، با درآمد مطلوب نسبت به سایر مشاغل روبه رو است.

به گزارش بندر و دریا به نقل از مجیب توحیدی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، در آستانه روز جهانی دریانورد با اشاره به اینکه عشق و علاقه اولین موضوعی است که باعث می‌شود یک نفر به شغل دریانوردی روی بیاورد ، اظهار داشت: همواره از مصائب و سختی‌های دریانوردی صحبت به میان آمده اما در کنار این سختی‌ها که بعضا با دوری از خانواده و دوستان همراه است باید بدانیم دریانوردی مزایا و فرصت‌های بسیاری دارد که نباید از آن غافل بود.

مزیت‌های شغلی دریانوردان

وی افزود: آنچه یک دریانورد با آن زندگی خواهد کرد و در زندگی شخصی‌اش هم ظهور و بروز می‌کند، نظم است. همچنین مسئولیت‌پذیری ویژگی مهم دیگری است که یک دریانورد با آن زندگی خواهد کرد و می‌آموزد که چگونه حافظ مال و جان دیگران باشد.

امکان همراهی خانواده دریانوردان در سفرها

این دریانورد با بیان اینکه یک دریانورد در طول عمر خود بسیار سفر خواهد کرد و بسیار تجربه می‌اندوزد و اصلی‌ترین جاذبه آن جهانگردی است، عنوان کرد: دریانورد با فرهنگ‌های مختلف دنیا آشنا می‌شود و به طور مثال در سطح افسران و مهندسان، می‌توانند خانواده خود را نیز همراه ببرند و اینگونه با کشورهای مختلف آشنا شوند.

توحیدی افزود: دیگر مزیت ویژه دریانوردی، درآمد خوب و مطلوب آن در سطوح بالاتر است و با توجه به درآمد ارزی، جزء مشاغل پردرآمد به شمار می‌رود و با توجه به تورم اقتصادی حذف، بر تورم سوار است.

تعداد مراکز آموزشی در حوزه دریانوردی محدود است

وی با بیان اینکه علی‌رغم مزیت‌های دریایی در شمال و جنوب کشور اما تعداد دانشگاهها و مراکز آموزشی در حوزه دریایی و دریانوردی، محدود است، اظهار کرد: به جز محمودآباد، چابهار و خارک مراکز آموزشی دیگری نداریم که نسبت به مزیت‌ها و فرصت‌های دریایی کشور بسیار اندک است و نیازمند توسعه در این بخش هستیم.

ضرورت آموزش در حوزه دریانوردی از مقاطع پایین تحصیلی

این افسر دوم عرشه با تاکید بر اینکه باید شاهد آموزش در حوزه دریایی و دریانوردی از مقاطع پایین تحصیلی در نظام آموزش و پرورش کشور باشیم، گفت: باید جامعه ایرانی با این حوزه آشنا شوند و همانند کشورهایی نظیر هند و فیلپین بتوانیم با اقبال عمومی در حوزه دریایی مواجه شویم.

بازنشر مرین‌پرس به نقل از بندر و دریا

بازدید: 24

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *