فعال سازی زنجیره لجستیک برای رونق صادرات محصولات کشاورزی مازندران / حمل و نقل چند وجهی در بندر امیرآباد توسعه می یابد

نماینده ولی فقیه و خبرگان رهبری در مازندران با اشاره به ابلاغ سیاست های توسعه دریا محور از سوی رهبر معظم انقلاب و ترسیم نقشه راه برای استفاده بهینه از…

فعال سازی زنجیره لجستیک برای رونق صادرات محصولات کشاورزی مازندران / حمل و نقل چند وجهی در بندر امیرآباد توسعه می یابد

نماینده ولی فقیه و خبرگان رهبری در مازندران با اشاره به ابلاغ سیاست های توسعه دریا محور از سوی رهبر معظم انقلاب و ترسیم نقشه راه برای استفاده بهینه از این موهبت الهی، تاکید کرد: همه ما مکلفیم با ایجاد زیرساخت های لازم، زمینه صادرات انواع محصولات و صنایع خصوصا محصولات باغی و مرکبات استان مازندران را از طریق دریا فراهم کنیم. امیدواریم در برنامه ۵ ساله هفتم که در سال جاری درحال اجراست، شاهد رونق صادرات و افزایش توان اسمی و عملیاتی بندر امیرآباد باشیم.

به گزارش بندر و دریا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، آیت الله محمدی لائینی با حضور در نشست شورای اداری بندر امیرآباد، با بیان ضرورت رشد و شکوفایی اقتصاد دریا محور در برنامه های کلان اقتصادی کشور، خواستار جذب سرمایه گذاری در حوزه تولید انرژی خورشیدی در پسکرانه های بندر امیراباد برای کاهش مشکلات نیروی برق در مازندران شد.

امام جمعه ساری همچنین علاوه بر لزوم رونق صادرات محصولات کشاورزی استان مازندران، بر ایجاد زیر ساخت مناسب و توسعه حمل و نقل چند وجهی در این بندر تاکید کرد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد نیز در این نشست با اشاره به ثبت رکورد تخلیه و بارگیری حدود ۴ میلیون و ۷۰۸ هزار تنی کالا در این بندر در سال گذشته و رشد سرمایه گذاری در دولت شهید رئیسی، گفت: در دوره سه ساله دولت سیزدهم اقدامات خوبی در زمینه جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بندر صورت گرفته و با تسهیل در فرایند و سیاست های سازمان بنادر، تجار و سرمایه گذاران بسیاری راغب به سرمایه گذاری در بنادر شدند که بر اساس آمار و عملکرد از رشد قابل ملاحظه ای برخوردار است.

محمد علی موسی پور گرجی سازی کشتی های رو-رو را از اقدام برجسته دانست که در حمل کالاهای ترانزیتی و خودرو نقش اساسی ایفا می کنند و این نوع شناورها می توانند در هر سفر ۲۵۰ تا ۳۰۰ دستگاه خودرو را از بندر امیراباد به کشورهای CIS ترانزیت کنند.

وی همچنین با اشاره به ایجاد ظرفیت لازم برای نگهداری کالای اساسی مثل غلات و روغن خوراکی تصریح کرد : حمل و نقل کالاها به صورت دوسر بار در این بندر سبب شد شرکت های کشتیرانی و صاحبان کالاها بندر امیرآباد را برای تخلیه و بارگیری کالای خود انتخاب نمایند.

مدیر کل بندر امیرآباد به سهم ۵۷ درصدی تخلیه و بارگیری بین بنادر شمالی اشاره کرد و گفت : با مشارکت همه دست اندرکاران بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی می توانیم با فعال سازی زنجیره لجستیک سهم قابل ملاحظه ای از محصولات کشاورزی و مرکبات را از طریق حمل دریایی به کشورهای CIS صادر کنیم که برای کشاورزان زحمتکش این استان هم سود قابل ملاحظه ای خواهد داشت.

 

بازنشر مرین‌پرس به نقل از بندر و دریا

بازدید: 35

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *