وی ادامه داد: بندر شهید رجایی به عنوان یکی از شاهرگهای اقتصادی یکی از نقاط مهم راهبردی کشور است که بیش از ۶۵ درصد واردات و صادرات کشور از طریق این بندر انجام میگیرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه حساسیت مقابله و اتخاذ تدابیر لازم برای مقابله با هرگونه تهدید از موضوعات بسیار مهم و مورد توجه در استان هرمزگان است، لازمه انجام فعالیتهای عمرانی و طرحهای توسعهای در بندر شهید رجایی را توجه ویژه به استانداردهای پدافند غیرعامل دانست.
عباسنژاد ضمن تاکیدبر توجه به مسائل حفاظتی از سوی مدیران و کارکنان شرکتهای بخش خصوصی مستقر در این بندر، ایجاد مرکزICT را یکی از طرحهای مهم اداره کل بنادر هرمزگان در حوزه پدافند غیرعامل عنوان کرد.
وی توجه و تاکید به افزایش تجهیزات امنیت فیزیکی و کنترل دسترسی از جمله نصب دوربینهای حفاظتی و حفاظت پیرامونی و اطفای حریق را از دیگر نمونه طرحهای مهم بنادر هرمزگان در راستای پدافند غیرعامل و توجه به امنیت پایدار در بزرگترین بندر تجاری ایران عنوان کرد.
رییس اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز گفت: موضوع پدافند با تمامی شقوق زندگی اجتماعی انسان سرو کار دارد و در سیستمهای اداری بخش کلیدی محسوب میشود.
ایوب خادمی بندری با اشاره به حجم گسترده فعالیتها و وجود زیرساختهای راهبردی در بندر شهید رجایی گفت: دامنه فعالیتهای پدافند غیرعامل فقط در حوزه ادارات اجرایی تعریف نمیشود، بلکه شرکتهای بخش خصوصی موظف هستند این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.
وی فرهنگسازی در حوزه پدافند غیرعامل را یکی از راهکارهای اساسی برای رسیدن به اهداف مورد نظر دانست و خاطرنشان کرد: برای کاهش آسیبها و خطرات دشمن باید تهدیدها را شناساسی و در جهت رفع آن اقدام مناسب و به موقع کرد و این مهم جز با آگاهیبخشی محقق نمیشود.
علی علیدوستی مدرس دانشگاه مالک اشتر نیز در بیان اهمیت بکارگیری الزامات و اصول پدافند غیرعامل به منظور تداوم کاهش آسیبپذیری و تسهیل مدیریت در شرایط اضطرار گفت: اختفا، پوشش، فریب، تفرقه و پراکندگی، مقاومسازی و استحکامات و اعلام خبر از اصول مهم پدافند غیرعامل است.
پایان پیام/