وی بیان کرد: پلیس فتا ظرفیت بسیار خوبی در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب های فضای مجازی دارد که اشتراک این ظرفیت با اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با انبوهی جامعه مخاطب می تواند دستاوردهای بسیار بالایی در پی داشته باشد.
شکیبی نسب ادامه داد: براساس این تفاهمنامه برگزاری کارگاه، همایشهای علمی، کلاس های اطلاع رسانی و آگاه سازی فتا برای پرسنل و خانواده به صورت حضوری یا وبینار در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: همچنین تقویت و همکاری و تعامل برای استفاده از ظرفیتهای طرفین در تولید محتوای دیجیتال آموزشی و پیشگیری آسیبهای اجتماعی و تقویت همکاری و تعامل با اولویت انتشار محتواهای دیجیتال تولید شده در حوزه فضای مجازی و همچنین کانال ها شبکه های اجتماعی مرتبط فعال در بندهای تفاهمنامه همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی و پلیس فتا استان گنجانده شده است.
شکیبی نسب اظهار کرد: فرهنگ سازی استفاده ایمن از فضای مجازی و آگاه سازی در قالب های نوین در اولویت اقدامات مشترک بین طرفین قرار دارد.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر نیز گفت: در حوزه فضای مجازی با استقبال روزافزون این فضا اکنون بخشی از زندگی و رفتار مردم شده و بخش قابل توجهی از فعالیت های اقتصادی نیز بر همین بستر انجام می شود.
مهدی قاسمی افزود: کودکان و نوجوانان شاید در مدرسه و جامعه با افرادی محدود در ارتباط باشند ولی در فضای مجازی با مخاطبان بی شماری مواجه هستند که این وضعیت خود مستعد آسیبهایی فراوان است.
وی اظهار کرد: امروز شرایط به گونه ای رقم خورده که اینترنت منجر به الگوسازی برای جامعه و بویژه قشر جوان شده و با چنین شرایطی باید پیش از پیش به پیشگیری و ارتقا سواد رسانهای در این حوزه توجه شود.
قاسمی افزود: ۶۵ درصد جرائم فضای مجازی شامل کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز از حسابهای بانکی است که با هدف جلوگیری از ضرر و زیان شهروندان باید در فعالیتهای مرتبط با این حوزه اهتمام و دقت نظر کافی صورت گیرد و برای برگزاری دوره های آموزشی اهتمام لازم انجام شود.