به گزارش ایرنا، روابط عمومی اداره کل شیلات استان بوشهر روز جمعه به نقل از مدیرکل شیلات استان بوشهر اعلام کرد: این تفاهمنامه علمی – پژوهشی و آموزشی به منظور استفاده از ظرفیتها و تواناییهای اجرایی طرفین با هدف تقویت و توسعه فرهنگ مهارت آموزی امضا شده است.
علی بازیار افزود: در این تفاهم نامه که با هدف آموزش و تربیت نیروی کار ماهر، توانمند و کارآفرین، تهیه و تدوین استانداردهای شغل و شایستگی مورد نیاز صنعت شیلات، برگزاری همایشهای علمی، آموزشی – مهارتی مشترک و اجرای دورههای آموزشی مهارتی متناسب با استانداردهای مصوب سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با محور فعالیتهای شیلاتی منعقد شده است و طرفین متعهد شدهاند تا امکانات و تجهیزات آموزشی و تحقیقاتی خود را در راستای توسعه و راه اندازی مراکز و کارگاههای آموزشی برای حرفههای جدید در بخش شیلات بکار گیرند و تعامل و همکاری لازم برای حضور در المپیادهای ملی مهارت بخش شیلات و آبزیان را به عمل آورند.
وی ادامه داد: همچنین همکاری در بازدید از مراکز صیادی و آبزی پروری و معرفی صیادان و آبزی پروران مجرب و متخصص به عنوان مربی متخصص و آزمونگر به اداره کل فنی و حرفه ای نیز از تعهدات تشکلهای شیلاتی در این تفاهم نامه به شمار میرود.
بازیار گفت: این تفاهمنامه در راستای تفاهم نامه منعقد شده مابین سازمان فنی و حرفه ای و سازمان شیلات کشور منعقد شده است.
۶۰ استاندارد مهارتی در حوزه پرورش آبزیان در استان بوشهر تدوین شد
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر گفت: تفاهم نامه همکاری چهارجانبه آموزش فنی و حرفهای، شیلات، تعاونی صیادان و اتحادیه پرورش دهندگان میگو استان بوشهر در راستای تدوین استانداردهای آموزش در حوزه آبزی پروی منعقد شده است.
عبدالمجید دراهکی هدف از امضای این تفاهمنامه را ایجاد هماهنگی و یکپارچه سازی فعالیتهای دستگاههای آموزشی و اجرایی در حوزه صید و صیادی، نظارت بر آموزشهای مهارتی در بخش شیلات و استفاده از ظرفیتها و تواناییهای اجرایی طرفین عنوان کرد.
وی توسعه آموزشهای فنی و حرفهای و تربیت نیروی انسانی ماهر در بخش شیلات، افزایش مهارتهای شغلی صنعت شیلات، ایجاد مهارت در علاقمندان شهری و روستایی به اشتغال در بخش شیلات و شناسایی، تعریف و تدوین استاندارد مشاغل بخش شیلات استان را از دیگر هدفهای این تفاهم نامه عنوان کرد.