مدیرکل بنادر و دریانوردى هرمزگان با اشاره به اینکه افزایش تولید با توسعه اقتصاد دریا محور و بنادر کوچک محقق می شود، گفت: سرمایهگذاری در پسکرانه بنادر؛ نیازمند مشارکت فعال بخش خصوصی است.
وى ادامه داد: جذب سرمایهگذار بخش غیردولتی از طریق انعقاد قراردادهای کانتینری و غیرکانتینری به میزان ۱۵۰۰ میلیارد ریال یکی از هدفگذاریهای مهم حوزه دریایی و بندری در هرمزگان است.
احداث تعمیرگاه تجهیزات در بندر شهیدرجایی
مدیرکل بنادر و دریانوردى هرمزگان، اجرای قرارداد پایانه حمل درون بندری و احداث تعمیرگاه تجهیزات در بندر شهیدرجایی به میزان ۱۰۰ درصد را یکی دیگر از طرحهای مهم با هدف پشتیبانی از تولید و کمک به سرمایهگذاران بخش خصوصى عنوان کرد و گفت: اقتصاد دریامحور و توسعه بنادر کوچک میتواند زمینهساز رونق تولید و آبادانی شود.
کرجى ران ادامه داد: سرمایهگذاری در برخی حوزههای تولیدی از جمله پسکرانهها نیازمند مشارکت فعال بخش خصوصی است و در این زمینه باید شاهد حمایت و پشتیبانى دولت و حاکمیت باشیم.
موانع در تولید و صادرات از بندر شهیدرجایی برطرف می شود
وی با اشاره به طرح توسعه فاز سوم بندرشهید رجایی و اسکلههای نفتی به عنوان ۲ پروژه مهم بندر شهید رجایى، اعلام کرد: با بهرهبرداری از این دو پروژه تا قبل از پایان دولت، بسیاری از موانع در تولید و صادرات برطرف و فعالان اقتصادی با حداقل هزینه، محصولات نفتی و غیرنفتی خود را از طریق بنادر تجاری هرمزگان صادر میکنند.
مدیرکل بنادر و دریانوردى هرمزگان در رابطه با جزییات فاز سوم طرح توسعه بندر شهیدرجایى، اظهار داشت: لایروبى به منظور دستیابى به عمق ١٧.٥ متر، ارتقاء جایگاه بندر شهیدرجایى در رقابت با سایر بنادر منطقه و افزایش اسمى تخلیه و بارگیرى ترمینال کانتینرى از ٦.٣ به ٨.٤ میلیون TEU از جمله موارد فاز سوم طرح روسعه بندر شهیدرجایى است.
کرجى ران ادامه داد: علاوه بر این پهلوگیرى شناورهاى با ظرفیت ١٨ هزار و ٤٠٠ TEU و تناژ ١٨٥ هزار DWT و احداث سه پست اسکله با طول ١٤٠٠ متر در فاز سوم طرح توسعه بندر شهیدرجایى محقق مى شود.