چینی ها کشتی تحقیقاتی الکتریکی می سازند

چین ، بزرگترین کشتی تحقیقاتی با سیستم پیشرانه الکتریکی را در آینده نزدیک می سازد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی به نقل از…



چین ، بزرگترین کشتی تحقیقاتی با سیستم پیشرانه الکتریکی را در آینده نزدیک می سازد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی به نقل از نیوز تو سی، چین در راستای تلاش برای گسترش حضور خود در فعالیت های دریایی اعلام کرد که قصد دارد با همکاری موسسه سیستم های بدون سرنشین هوشمند گوانگدونگ، بزرگترین کشتی تحقیقاتی علمی دریایی خود را بسازد. 

 

شرکت کشتی سازی چین (CSSC) و موسسه سیستم های بدون سرنشین هوشمند گوانگدونگ برای ساخت این کشتی تحقیقاتی به توافق رسیده اند. این کشتی قرار است در دریای جنوبی چین مستقر شود و عملیات ساخت آن بزودی آغاز خواهد شد.

این شناور در جنوب استان گوانگدونگ چین و در سایت کشتی سازی بین المللی CSSC’s Guangzhou ساخته می شود و مجهز به سیستم پیشرانه الکتریکی و  ظرفیت جابجایی بیش از ۱۰۱۰۰ تن خواهد بود. طول این کشتی ۱۱۶ متر و عمق آن ۵.۵ متر درنظرگرفته شده است.

این کشتی از چندین فناوری پیشرفته از جمله سیستم موقعیت یابی دینامیکی DP2 برخوردار خواهد بود و کشتی در مرکز کنترل خود دید ۳۶۰ درجه منحصر به فردی خواهد داشت.

به گفته مقامات چینی، ساخت این شناور امکان تحقیقات علمی مختلف دریایی را فراهم می کند و توانایی تحقیقات علمی دریایی چین را گسترش می دهد. این شناور با طیف وسیعی از تجهیزات اکتشاف علمی و تجهیزات عملیاتی پشتیبانی از قبیل ابزارهای پرتونگاری، ترموهالین و عمق سنج های جدید مجهز خواهد شد.

در حال حاضر چین ۶۰ شناور تحقیقاتی را اداره می کند که به گفته آنها برای تحقیقات علمی و اکتشافات ژئوفیزیکی سفارش داده شده اند.

منبع

بازدید: 854

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *