مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی جزییات افزایش ظرفیت بنادر شهیدبهشتی چابهار و شهیدرجایی را به عنوان دو بندر بسیار مهم کشور، تشریح کرد.
وی ادامه داد: در فاز اول سرمایه ای بالغ بر ۳۴۱ میلیون دلار نیاز دارد که سبب می شود، ظرفیت بندر به ۸.۵ میلیون تن افزایش پیدا کند.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: فاز اول بندر شهیدبهشتی چابهار شامل احداث ۲ پست اسکله کانتینری به طول ۷۲۰ متر با آبخور ۱۶ متر و احداث ۳ پست اسکله چند منظوره است و در حال حاضر تامین تجهیزات، بخشی از تعهدات شرکت هندی (IPGL) به عنوان اپراتور این بندر به شمار می رود.
بهزادیان در ادامه با اشاره به اینکه بندر شهیدرجایی یکی دیگر از بنادر مهم کشور و عمده ترین بندر کانتینری کشور محسوب می شود، اظهار داشت: بیش از ۸۵ درصد از فعالیت کانتینری در کشور در این بندر صورت می گیرد.
وی افزود: بندر شهیدرجایی زیرساخت های لازم برای واردات، صادرات و ترانزیت کالا را در اختیار دارد و در حال حاضر ظرفیت اسمی این بندر بالغ بر ۱۲۰ میلیون تن است.
به گفته مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی، با اجرای فاز سوم طرح توسعه بندر شهیدرجایی، میزان ظرفیت کانتینری این بندر از ۶.۳ میلیون TEU به ۸.۴ میلیون TEU افزایش خواهد یافت.