نانوحباب؛ فناوری نوین برای افزایش تولید و بهبود کیفیت در مزارع پرورش ماهی کرمانشاه

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه، سهراب صحرایی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه، در مورد فناوری نانوحباب یا میکروحباب در آبزی‌پروری توضیحاتی ارائه داد. صحرایی اظهار کرد که این فناوری…

نانوحباب؛ فناوری نوین برای افزایش تولید و بهبود کیفیت در مزارع پرورش ماهی کرمانشاه

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه، سهراب صحرایی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه، در مورد فناوری نانوحباب یا میکروحباب در آبزی‌پروری توضیحاتی ارائه داد.

صحرایی اظهار کرد که این فناوری که در دهه‌های گذشته در سطح جهانی شناخته شده بود، در دهه اخیر در مزارع آبزی‌پروری ایران رایج شده است. وی افزود که در این سیستم، پمپ‌های مختلف اکسیژن را فشرده کرده و با قطر بسیار کوچک (در مقیاس میکرو و نانو) به آب مزارع پرورش ماهی تزریق می‌کنند.

به گفته صحرایی، این فناوری می‌تواند میزان اکسیژن محلول در آب را حداقل دو برابر افزایش دهد که منجر به افزایش تولید و بهبود کیفیت آب مزارع می‌شود. از دیگر مزایای این فناوری می‌توان به افزایش شفافیت آب، اکسیداسیون ترکیبات آلی موجود در آب و ضدعفونی آب (در صورت همراهی با سیستم‌های تولید ازن و اشعه فرابنفش) اشاره کرد.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با تأکید بر اهمیت اکسیژن محلول در آب برای پرورش آبزیان، استفاده از فناوری‌های نوین مانند نانوحباب را برای اقتصادی کردن فرآیند تولید و مقابله با کاهش کیفیت منابع آب ضروری دانست.

بازنشر فانوس دریا به نقل از اقتصاد آبی

بازدید: 4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *