به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، روحالله شاعلیا با اشاره به بهرهبرداری از تجهیزات عملیاتی تخلیه و بارگیری کانتینری در بندر شهید رجایی، ارزش سرمایهگذاری این تجهیزات را بالغ بر ۱۰ میلیون دلار اعلام کرد.
وی ادامه داد: در مرحله نخست ۱۰ دستگاه کشنده بندری مدل ۲۰۲۴، دو دستگاه ریچ استاکر و دو دستگاه ساید لیفت خریداری و پایانه کانتینری کالای خطرناک بندر شهید رجایی مستقر شده است.
به گفته معاون بندری و اقتصادی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان؛ با واردات این تعداد تجهیزات بندری برای بیش از ۱۰۰ نفر ایجاد اشتغال خواهد شد.
شاعلیا افزایش کارکرد و بازده عملیاتی بندری در حوزه کانتینری و بهرهبرداری از تجهیزات پیشرفته بندری را از مزیتهای بهرهبرداری از این دستگاهها عنوان کرد.
وی اضافه کرد: در راستای توسعه اقتصاد دریامحور و حمایت از کسب و کارهای بندری تا چند ماه آینده نیز ۱۰ دستگاه کشنده بندری مدل ۲۰۲۵ و دو دستگاه ترانستینر مدل ۲۰۲۵ به ظرفیت تجهیزات موجود اضافه خواهد شد.
«ترمینال لجستیک ۲۷ هکتاری بندر شهید رجایی و تنها ترمینال تخصصی کالای خطرناک بندر شهید رجایی هفته دولت سال ۱۳۹۵ با سرمایهگذاری ۷۲۰ میلیارد ریالی به منظور ارائه خدمات واردات، صادرات و ترانزیت افتتاح شده است».
منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به تنهایی فعالیت بیش از ۵۰ پایانه و محوطه نگهداری کالا با راهبری بخش خصوصی، ۷۰ درصد ترانزیت کالا، پشتیبانی بیش از ۵۸ درصد عملیات غیرنفتی، ۴۳ درصد عملیات نفتی و تخلیه و بارگیری حدود ۸۵ درصد از عملیات کانتینری در سطح کل بنادر کشور را دارا است.
بازنشر فانوس دریا به نقل از مانا