در راستاي تأمين نياز آشپز تخصصي آبزيان كه زمينه استخدام فارغالتحصيلان اين رشته را فراهم خواهد كرد، ايجاد رشته شيلات در آموزش هاي فني و حرفه اي، پيشنهاد شد.
به گزارش اقتصادسرآمد، عباس مختاري در جلسه بررسي پيشنهاد اين سازمان در خصوص تدوين رشته كاردانش جديد با موضوع شيلات گفت: سالانه بيش از ۱۴۰۰ ميليون تن، انواع آبزيان توليد مي شود كه حدود نيمي از آن در حوزه صيد وصيادي و مابقي در حوزه توليد است، به عنوان مثال توليد ماهي قزلآلا در ايران، معادل توليد كل اين ماهي در اتحاديه اروپاست.
مدير كل دفتر بهبود كيفيت، فراوري وتوسعه بازار آبزيان سازمان شيلات ايران با اعلام آنكه در حوزه توليد، صيد و فرآوري، كارگر مهارتآموخته نداريم، افزود: يكي ديگر از وظايف سازمان شيلات ايران، ترويج آبزي پروري، آموزش پخت غذاهاي دريايي و تربيت سرآشپز، براي پخت انواع غذاهاي دريايي، بينالملل و اقوام است. وي ادامه داد: ماهي شناسي از دروس مهم محسوب مي شود اما در حال حاضر كمبود آن در كتب درسي مدارس احساس ميشود و پيشنهادي كه دفتر بهبود كيفيت، فرآوري و توسعه بازار سازمان شيلات ايران متناسب با وظيفه سازماني خود دارد، تدوين چهارچوب درسي براي آشپزي آبزيان در مقطع متوسطه، در راستاي تأمين نياز آشپز تخصصي آبزيان در هتلها، اقامتگاههاي بومگردي و رستورانهاي دريايي كه زمينه استخدام فارغالتحصيلان اين رشته را فراهم خواهد كرد، مي باشد.
مختاري تاكيد كرد: به عنوان پايلوت و نقطه شروع، استانهاي آذربايجان شرقي، تهران، خراسان رضوي، گيلان، هرمزگان و كرمانشاه، پيشنهاد ميشود.
به گزارش اقتصادسرآمد، عباس مختاري در جلسه بررسي پيشنهاد اين سازمان در خصوص تدوين رشته كاردانش جديد با موضوع شيلات گفت: سالانه بيش از ۱۴۰۰ ميليون تن، انواع آبزيان توليد مي شود كه حدود نيمي از آن در حوزه صيد وصيادي و مابقي در حوزه توليد است، به عنوان مثال توليد ماهي قزلآلا در ايران، معادل توليد كل اين ماهي در اتحاديه اروپاست.
مدير كل دفتر بهبود كيفيت، فراوري وتوسعه بازار آبزيان سازمان شيلات ايران با اعلام آنكه در حوزه توليد، صيد و فرآوري، كارگر مهارتآموخته نداريم، افزود: يكي ديگر از وظايف سازمان شيلات ايران، ترويج آبزي پروري، آموزش پخت غذاهاي دريايي و تربيت سرآشپز، براي پخت انواع غذاهاي دريايي، بينالملل و اقوام است. وي ادامه داد: ماهي شناسي از دروس مهم محسوب مي شود اما در حال حاضر كمبود آن در كتب درسي مدارس احساس ميشود و پيشنهادي كه دفتر بهبود كيفيت، فرآوري و توسعه بازار سازمان شيلات ايران متناسب با وظيفه سازماني خود دارد، تدوين چهارچوب درسي براي آشپزي آبزيان در مقطع متوسطه، در راستاي تأمين نياز آشپز تخصصي آبزيان در هتلها، اقامتگاههاي بومگردي و رستورانهاي دريايي كه زمينه استخدام فارغالتحصيلان اين رشته را فراهم خواهد كرد، مي باشد.
مختاري تاكيد كرد: به عنوان پايلوت و نقطه شروع، استانهاي آذربايجان شرقي، تهران، خراسان رضوي، گيلان، هرمزگان و كرمانشاه، پيشنهاد ميشود.
بازنشر فانوس دریا به نقل از اقتصاد سرآمد