بندر باستانی تیس، میراث جهانی اسلام می‌شود

علی دارابی، در حاشیه بازدید از اماکن تاریخی بندر تیس، از ارسال پرونده این بندر باستانی به آیسسکو (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی اسلامی) و انتظار برای ثبت آن در…

بندر باستانی تیس، میراث جهانی اسلام می‌شود

علی دارابی، در حاشیه بازدید از اماکن تاریخی بندر تیس، از ارسال پرونده این بندر باستانی به آیسسکو (سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی اسلامی) و انتظار برای ثبت آن در فهرست میراث جهان اسلام خبر داد. وی با اشاره به سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه و تأکید مقام معظم رهبری بر توسعه دریامحور، جذب گردشگر در محدوده بندر چابهار را از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی عنوان کرد و ثبت بندر تیس در فهرست جهانی آیسسکو را اقدامی مهم در این راستا دانست.

حمیرا ریگی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز بر اولویت توسعه پایدار و هم‌زیستی میراث فرهنگی با توسعه اقتصادی در این منطقه تأکید کرد و از همکاری با همه ذینفعان در این زمینه خبر داد. وی با اشاره به موقعیت راهبردی سواحل مکران و ظرفیت گردشگری آن، از تعهد منطقه آزاد چابهار برای حفظ و مرمت آثار تاریخی، باستانی و فرهنگی این منطقه خبر داد.

ریگی ثبت بندر تیس در فهرست میراث جهانی آیسسکو را گامی مؤثر در راستای توسعه گردشگری و فرهنگی چابهار دانست و آن را فرصتی برای آشنایی مهمانان با جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی چابهار و تقویت هویت ملی و فرهنگی عنوان کرد.

وی در پایان با اشاره به آمادگی همه آثار تاریخی و باستانی، مناطق تفریحی و گردشگری، هتل‌ها و رستوران‌های چابهار برای پذیرایی از مهمانان، گفت که سالانه بیش از یک میلیون مسافر به چابهار و سواحل مکران سفر می‌کنند.

بازنشر فانوس دریا به نقل از اقتصاد آبی

بازدید: 19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *