بیش از ۵۰ درصد خاویار گیلان از آستارا و تالش تولید می شود

کوروش خلیلی، مدیرکل شیلات گیلان، در بازدید از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری شهرستان آستارا، به پتانسیل بالای استان گیلان در تحقق سیاست‌های توسعه دریا محور اشاره کرد. وی با تاکید…

بیش از 50 درصد خاویار گیلان از آستارا و تالش تولید می شود

کوروش خلیلی، مدیرکل شیلات گیلان، در بازدید از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری شهرستان آستارا، به پتانسیل بالای استان گیلان در تحقق سیاست‌های توسعه دریا محور اشاره کرد. وی با تاکید بر دسترسی گیلان به ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی دریای خزر، نقش شیلات را در بهره‌برداری از دریا و تحقق این سیاست‌ها مهم دانست.

خلیلی با بیان اینکه ۲۰ درصد از ۷۵ هزار تن تولیدات شیلاتی گیلان از دریا تأمین می‌شود، این امر را نشان‌دهنده حضور فعال گیلان در حوزه اقتصاد دریا محور دانست. وی همچنین به سهم ۱۵ درصدی صید و صیادی و ۸۵ درصدی آبزی‌پروری در مجموع تولیدات شیلاتی استان اشاره کرد.

مدیرکل شیلات گیلان با تاکید بر اهمیت توسعه پرورش ماهیان خاویاری در کشور و استان گیلان، گفت که بیش از ۵۰ درصد تولیدات ماهیان خاویاری در گیلان به شهرستان‌های آستارا و تالش اختصاص دارد. وی این ظرفیت را یک مزیت برای این دو شهرستان در حوزه اقتصاد دریا محور و تولید محصولات صادرات محور دانست.

خلیلی در ادامه به بازدید نماینده ویژه رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریا محور و جمعی از مدیران استانی از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان آستارا اشاره کرد و این مزرعه را یکی از مزارع موفق استان در حوزه پرورش ماهیان خاویاری دانست که با استفاده از آب دریا، ماهی با کیفیت تولید می‌کند.

وی همچنین این مزرعه را یک مرکز ترکیبی در حوزه گردشگری شیلات دانست و از متولیان آن به دلیل ایجاد یک واحد نمونه و ترویج طرح “از مزرعه تا سفره” قدردانی کرد. خلیلی در پایان بر لزوم توسعه و گسترش این گونه فعالیت‌ها در استان‌های ساحلی تأکید کرد.

بازنشر فانوس دریا به نقل از اقتصاد آبی

بازدید: 24

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *