شیلات به پویش کاهش دما پیوست

سید حسین حسینی، رئیس سازمان شیلات ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا، با اشاره به مشارکت صنعت و جامعه شیلاتی در اقدامات ملی برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی، گفت: ناترازی…

شیلات به پویش کاهش دما پیوست

سید حسین حسینی، رئیس سازمان شیلات ایران، در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا، با اشاره به مشارکت صنعت و جامعه شیلاتی در اقدامات ملی برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی، گفت: ناترازی انرژی در بخش آبزی‌پروری عمدتاً بر مصرف برق تمرکز دارد، نه گاز.

مصرف گاز در آبزی‌پروری

حسینی با بیان اینکه مزارع آبزی‌پروری در بخش پرورش سردآبی و گرمابی بیشتر در محیط‌های باز هستند و در مکان‌هایی با حداقل نیاز به کنترل دما قرار دارند، گفت: مصرف گاز برای گرمایش در آبزی‌پروری بسیار محدود است و شاید تنها بخش آبزی‌پروری که به سیستم‌های گرمایشی نیاز دارد، پرورش ماهیان زینتی باشد.

ترویج انرژی‌های تجدیدپذیر

رئیس سازمان شیلات با تأکید بر اینکه آبزی‌پروری ذاتاً مصرف گاز کمی دارد، گفت: در این بخش به دلیل ارتقای بهره‌وری، استفاده از انرژی برق و مکانیزاسیون برای افزایش تولید در واحد سطح ضروری است. وی افزود: در راستای انطباق با شرایط تغییرات اقلیمی و خشکسالی، ترویج استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی ضروری است.

درخواست از جامعه شیلاتی

حسینی از جامعه شیلاتی خواست تا با صبر و شکیبایی در شرایط فعلی، به دولت در زمینه صرفه‌جویی در مصرف انرژی کمک کنند.

اقدامات سازمان شیلات

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه پویش صرفه‌جویی در مصرف انرژی از سالیان گذشته در سازمان شیلات آغاز شده است، گفت: از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه می‌توان به تنظیم قراردادهای مرتبط با شرکت‌های تخصصی در حوزه انرژی‌های خورشیدی و برگزاری دوره‌های آموزشی اشاره کرد.

تطبیق دوره‌های پرورش با شرایط محیطی

وی همچنین به تطبیق دوره‌های پرورش با شرایط محیطی و سیاستی مانند پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی اشاره کرد و گفت: این سیاست ضمن افزایش درآمد کشاورزی، با سیاست‌های کلان در راستای حفظ منابع آبی و کاهش مصرف انرژی انطباق یافته است.

بازنشر فانوس دریا به نقل از اقتصاد آبی

بازدید: 18

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *