کرمانشاه، رتبه اول تولید ماهیان گرمابی کشور را کسب کرد

سهراب صحرایی، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه، با اشاره به فعالیت ۴۶۰ واحد پرورش ماهی در استان، اعلام کرد که کرمانشاه در زمینه تولید آبزیان در کشور جایگاه خوبی دارد. به…

کرمانشاه، رتبه اول تولید ماهیان گرمابی کشور را کسب کرد

سهراب صحرایی، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه، با اشاره به فعالیت ۴۶۰ واحد پرورش ماهی در استان، اعلام کرد که کرمانشاه در زمینه تولید آبزیان در کشور جایگاه خوبی دارد. به گفته وی، این استان در میان استان‌های غیرساحلی، رتبه پنجم تولید ماهیان سردابی و رتبه نخست تولید ماهیان گرمابی را به خود اختصاص داده است.

صحرایی با بیان اینکه مجموع تولیدات شیلات استان در سال گذشته ۲۱ هزار و ۶۹۰ تن بوده است، افزود: بیشترین سهم تولید مربوط به ماهی‌های سردابی با ۱۳ هزار و ۶۸۵ تن، ماهیان گرمابی با ۸ هزار تن، میگوی آب شیرین با ۵ تن و ماهی‌های زینتی با ۵ میلیون قطعه بوده است. او همچنین پیش‌بینی کرد که تولید امسال به ۲۳ هزار و ۷۷۰ تن برسد.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در ادامه به معرفی قابلیت‌ها و گونه‌های پرورشی استان پرداخت و از فعالیت مجتمع‌های پرورش ماهی گرمابی و سردابی در شهرستان‌های مختلف استان خبر داد. او همچنین به پرورش ماهی در قفس در دریاچه سدهای استان و فعالیت ۱۵ مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی اشاره کرد.

در پایان، صحرایی به مشوق‌ها و فعالیت‌های سرمایه‌گذاری در بخش آبزی‌پروری استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: احداث تأسیسات زیربنایی، تأمین ادوات پرورش ماهی، تأمین بچه ماهی و نهاده‌ها از جمله این مشوق‌ها هستند.

بازنشر فانوس دریا به نقل از اقتصاد آبی

بازدید: 13

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *