ضرورت بكارگيري منابع آب‌هاي داخلي  و سواحل در صنعت شيلات

وزير جهادكشاورزي ظرفيت دست نخورده‌ شيلات و آبزي‌پروري در كشور را خط مقدم توسعه منابع پروتئيني مورد نياز جامعه، صادرات و ارزآوري دانست و بر اولويت سرمايه‌گذاري در طرح‌هاي آبزي‌پروري…

ضرورت بكارگيري منابع آب‌هاي داخلي  و سواحل در صنعت شيلات

وزير جهادكشاورزي ظرفيت دست نخورده‌ شيلات و آبزي‌پروري در كشور را خط مقدم توسعه منابع پروتئيني مورد نياز جامعه، صادرات و ارزآوري دانست و بر اولويت سرمايه‌گذاري در طرح‌هاي آبزي‌پروري تاكيد كرد.
به گزارش اقتصادسرآمد، غلامرضا نوري در نشست شوراي معاونين بر بكارگيري منابع آب‌هاي داخلي، استخرهاي چند منظوره، سدها، چاه‌هاي آب كشاورزي و خط ساحلي گسترده در شمال و جنوب كشور براي توسعه طرح‌هاي شيلاتي و آبزي‌پروري تاكيد كرد.
  وي در همين رابطه افزود: سهم كم شيلات از ۱۳۰ ميليون تن توليدات كشاورزي و ضرورت تامين و تنوع‌بخشي منابع پروتئيني سفره مردم، آبزي‌پروري را در برنامه راهبردي دولت قرار داده است.  نوري با اشاره به بومي‌سازي بخش مهمي از تجهيزات آبزي‌پروري از جمله ساخت قفس‌هاي پرورش ماهي گفت: خط ساحلي گسترده در شمال و جنوب كشور، پاياب سدها و رودخانه‌هاي داخلي در كنار استخر‌ها و چاه‌هاي آب كشاورزي در دسترس‌ترين منابع توليد و توسعه شيلات در كشور است.  وزير جهادكشاورزي در اين نشست و پس از ارايه گزارش سازمان شيلات ايران از برنامه‌هاي در دست اقدام، تصريح كرد: توسعه اين بخش مورد نظر رهبري معظم انقلاب و رييس جمهور است و در نشست‌هاي آتي موارد اين برنامه به طور جد مورد پيگيري قرار مي‌گيرد.

بازنشر فانوس دریا به نقل از اقتصاد سرآمد

بازدید: 14

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *