وی با تأکید بر اینکه روح محیط زیست باید در تمام طرحهای حوزه دریا حاکم شود، ادامه داد: باید بستهای فراگیر در حوزه محیط زیست، شامل برگزاری رویدادها، آموزشهای کاربردی، تولیدات رسانهای و بازدیدهای مختلف در این حوزه تعریف شود تا فرهنگ تعامل با محیط زیست در استان ارتقا یافته و در کنار آن مسائل زیست محیطی استان مرتفع شود.
استاندار هرمزگان همچنین با تاکید بر لزوم توسعه اکوسیستم (بومسازی طبیعی) در استان هرمزگان، افزود: باید کلان تصویر توسعه استان در همه حوزههای ایجاد شود از این رو هر کدام از ادارات اجرایی باید در این قالب برنامههای خود را اعلام کنند.
دوستی گفت: منظور از طرح، صرفا طرحهای سخت افزاری نیست بلکه مسائل نرمافزاری استان را نیز به عنوان یک طرح میبینیم که باید آنها را برطرف کنیم و همچنین طرحهایی بر روی کمبودهای استان هرمزگان نیز تعریف شود و برای هر کدام طرح امکان سنجی متناسب تدوین شود.
نماینده عالی دولت در هرمزگان در ادامه ضمن تاکید احداث اسکلههای گردشگری در جزایر تنب بزرگ و کوچک گفت: برای دعوت از تورهای گردشگری به منظور حضور در جزایر سهگانه ابتدا باید کمبودهای جزایر برطرف و محیط برای حضور گردشگران مناسبسازی شود.
وی همچنین با اشاره به راهاندازی بستر پایش و نظارت بر طرحهای اقتصاد دریاپایه با محوریت سازمان برنامه و بودجه استان، ارگانها و سازمانهایی اجرایی را ملزم کرد تا اطلاعات کامل و دقیق طرحهای خود را تحویل سازمان برنامه دهند.
دوستی جذب سرمایهگذار را اولویت اصلی استان هرمزگان دانست و گفت: باید از همه ظرفیتها برای جذب سرمایهگذار به استان استفاده و از هر امکانی برای معرفی فرصتهای استان بهرهبرداری شود.
پایان پیام/
بازنشر فانوس دریا به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی