به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، مهدی شکوری پیش از ظهر امروز چهارشنبه در نشست تخصصی بررسی عملکرد مراکز بازسازي ذخاير آبزيان به میزبانی هرمزگان اظهار کرد: به دنبال توسعه زیرساختهای لازم در زمینه بازسازی ذخایر آبزیان، به دلیل اهمیت این حوزه هستیم.
وی در این نشست که مديركل بازسازي و حفاظت ذخاير ژنتيكي آبزيان، مدیرکل امور مالی ، مدیرکل شیلات استان هرمزگان، مدیران کل و روسای مراکز بازسازی استانهای شمالی و جمعی دیگر از مسئولین شیلات حضور داشتند، افزود: تولید آبزیان به عنوان یک منبع پروتئینی سالم و مغذی، میتواند نقش مهمی در اشتغال، تأمین سلامت و امنیت غذایی پایدار جامعه بازی کند.
معاون توسعه آبزیپروری سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد: با توجه به شروع فعالیت سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در استان هرمزگان میتوان نسبت به این مهم امیدوارتر باشیم.
شکوری از آبزی پروری به عنوان یکی از زیر بخشهای کشاورزی که میتواند نقش بسزایی در تامین پروتئین و امنیت غذایی داشته باشد، یاد کرد و گفت: امروز فعالیتهای مراکز بازسازی ذخایر آبزیان یک امر بسیار مهم و اجتنابناپذیر است.
این مقام مسئول تصریح کرد: این مراکز نقش بسزایی در پایداری و ارتقای ذخایر آبزیان و به دنبال آن پایدار نمودن صید و صیادی و معیشت ساحل نشینان با توجه به فشار موجود بر ذخایر آبزیان دارند.
وی در ادامه بازسازی ذخایر آبزیان را نیاز امروز، پشتوانه فردا و گامی استوار در تأمین امنیت غذایی خواند و تأکید کرد: مراکز بازسازی ذخایر آبزیان ظرفیتی ویژه برای صنعت آبزی پروری و همچنین بازسازی ذخایر آبزیان است.
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران با اشاره به اقدامات شیلات هرمزگان در مسیر بازسازی ذخایر آبزیان تصریح کرد: برنامه مصوب تولید بچه ماهیان استخوانی درياي خزر در سال۱۴۰۲، تعداد ۳۳۴ میلیون قطعه بود که مجموعاً ۳۸۶ میلیون قطعه از انواع گونهها مانند ماهی سفید، کپور دریایی،کپور تالابی، کلمه، سیم، سوف، لای ماهی، اردک ماهی در ۹ مرکز بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی ماهیان استخوانی با ۱۴۸ درصد از اهداف کمی برنامه محقق شده است.
بازنشر فانوس دریا به نقل از مانا