آخرین اقدامات زیرساختی در حوزه بنادر هرمزگان

آخرین اقدامات زیرساختی در حوزه بنادر هرمزگان، استاندار هرمزگان با بیان اینکه یکی از اولویت‌های دولت پس از اتصال جزایر سه‌گانه به فیبرنوری دریایی و خاکی به سرزمین اصلی، توسعه…

آخرین اقدامات زیرساختی در حوزه بنادر هرمزگان

آخرین اقدامات زیرساختی در حوزه بنادر هرمزگان، استاندار هرمزگان با بیان اینکه یکی از اولویت‌های دولت پس از اتصال جزایر سه‌گانه به فیبرنوری دریایی و خاکی به سرزمین اصلی، توسعه زیرساخت‌های خدماتی است، گفت: بندر چندمنظوره «بوموسی» با هدف تقویت اقتصاد مردمی و ارتقای شاخص‌های بنادر محلی با اعتبار ۱۳ هزار میلیارد ریال احداث شده است.

به گزارش بندر و دریا به نقل از مانا از بندرعباس، مهدی دوستی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: برای تحقق اقتصاد دریامحور در استان هرمزگان برنامه‌های کارشناسی و مؤثری را در دستور کار داریم و پیشرفت و توسعه بنادر استان یکی از کار‌های زیربنایی در این زمینه به شمار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه احداث و توسعه بندر چند منظوره بوموسی و سیریک از نمونه‌های بارز اقتصاد دریامحور است، افزود: بندر بوموسی دارای ۱۱ هکتار مساحت پسکرانه، ۱۵ هکتار حوضچه و شش پست اسکله با قابلیت پهلوگیری شناور‌های حمل کالای عمومی به ظرفیت ۲۰۰۰ تن است.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه این بندرگاه با عمق آبخور مناسب برای کاربری تجاری، مسافری و شیلاتی در حال خدمات‌رسانی است، گفت: بندر جدید لنگه نیز در آینده می‌تواند پاسخ‌گوی تقاضای مختلف حمل و نقل دریایی در بخش‌های ترانزیت، صادرات، واردات، کابوتاژ با انواع بسته‌بندی و شیوه حمل باشد.

دوستی ادامه داد: مطالعات مکان‌یابی و امکان‌سنجی بندر جدید در لنگه با دستور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در تیرماه ۱۴۰۲ با هدف تحقق سیاست‌های کلان دریامحور، کاهش آلودگی و ترافیک ناشی از فعالیت‌های بندر در درون این شهر آغاز و مهرماه امسال نیز با تصویب نهایی در کمیته طرح جامع بنادر کشور پایان یافت و زمینه‌ساز فرآیند‌های اجرایی احداث این بندر شد.

وی با بیان اینکه این بندر ۵۱.۵ هکتار اراضی پسکرانه و ۳۶ هکتار حوضچه دارد، اضافه کرد: ایجاد بندر چندمنظوره سیریک هم یکی از پروژه‌هایی است، که با اعتبار حدود هفت هزار میلیارد ریال و در راستای ایجاد اشتغال پایدار، رونق اقتصادی شهر‌های ساحلی، توسعه فعالیت‌های دریامحور، توسعه سواحل مکران، تامین زیرساخت صادرات انواع کالا به نزدیکترین بنادر کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج‌فارس، جلوگیری از افزایش مهاجرت و افزایش ظرفیت عملیاتی و ارتقای سطح ایمنی بندری و دریایی، احداث شده است.

استاندار هرمزگان همچنین عنوان کرد: پنج فروند اسکله پهلودهی شناور‌های گردشگری شامل سه فروند شناور در بنادر کُنگ، مقام و لنگه در غرب استان، دو فروند در مبادی گردشگری جزیره قشم (دوربنی و دهخدا) و یک فروند رمپ و همچنین دو پست اسکله مخصوص سوخت‌گیری در بندر جاسک در راستای ارتقای شاخص‌های مردمی‌سازی اقتصاد و گردشگری دریایی افتتاح شده است.

دوستی اظهار کرد: برای ساخت این اسکله‌ها نیز ۷۸۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده و امیدواریم پس از تکمیل این طرح ها، مردم هرمزگان طعم شیرین آبادانی را بچشند.

 

بازنشر فانوس دریا به نقل از بندر و دریا

بازدید: 27

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *