به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، محمد شکیبینسب با اشاره به فعالیت هشت ایستگاه مخابراتی در نوار ساحلی استان بوشهر، اظهار کرد: اکنون در مجموع شش پایگاه جستجو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بنادر عسلویه، دیر، عامری، بوشهر، خارگ و دیلم فعال هستند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: همچنین با توجه به افزوده شدن شناور ناجی ۲۳ به ناوگان جستجو و نجات این اداره کل، بهزودی پایگاه جستجو و نجات لاور ساحلی راهاندازی خواهد شد.
وی از استقرار هفت شناور ناجی در بنادر استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: این شناورهای امدادی با تجهیزات پیشرفته بهصورت شبانهروزی فعالیت میکنند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به نجات ۶۵ ملوان و دریانورد در خلیج فارس و سواحل استان بوشهر با حضور به موقع امدادگران مراکز جستجو و نجات دریایی بنادر خاطرنشان کرد: در شش ماه ابتدایی سال جاری، در مجموع ۵۰ درخواست امداد و نجات و اعلام اضطرار به مراکز هماهنگی جستجو و نجات دریایی استان بوشهر گزارش شده است.
شکیبی نسب بیان کرد: از مجموع درخواستهای ثبتشده، ۱۲ مورد مربوط به شناورهای سانحهدیده و مضطر و ۳۸ مورد آن مربوط به خدمات نیاز پزشکی بوده است.
وی مجموع ۱۲ مورد اعلام اضطرار ثبتی را در زمینه نقص فنی، آبگرفتگی، آتشسوزی و غرقی دانست و ادامه داد: در این میان، دو مورد از سوانح منجر به غرق شدن شناور لنج باری شده و کل سرنشینان این شناورها ۶۶ نفر بوده که از این مجموع، ۶۵ نفر نجات یافتند و یک نفر مفقود شد.
شکیبینسب اظهار کرد: از دریانوردان انتظار میرود با بررسی شرایط جوی و دریایی پیش از انجام سفرهای دریایی، آمار شرایط اضطرار دریایی را به حداقل رسانده و شرایط برای تردد ایمن تسهیل کنند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: دریانوردان در صورت مواجهه با شرایط اضطرار دریایی باید در اسرع وقت با سامانه تلفنی ۱۵۵۰ تماس حاصل کنند.
بازنشر فانوس دریا به نقل از مانا