وی ادامه داد: بندر جدید لنگه باید قابلیت پهلوگیری کشتیهای خودروبَر را داشته باشند چرا که در حال حاضر این خودروها در امارات تخلیه و با لندینگکرافت به بندرلنگه منتقل میشوند.
«بندرجدید لنگه با هدفگذاری توسعه دریامحور و ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان بندرلنگه و غرب استان هرمزگان قرار است با عمق آب ۱۲ متر و در پسکرانهای به وسعت ۷۰۰ هکتار که قادر به پذیرش کشتیهای اقیانوسپیما با ظرفیت بارگیری ۵۰ هزار تن خواهد بود، احداث شود».
استاندار هرمزگان با تاکید بر لزوم تدوین و بروزرسانی طرح جامع بندر شهید باهنر بندرعباس، گفت: نبود پسکرانه در بندر شهید باهنر موجب شده بسیاری از کشتیهای کوچک مقیاس به بندر شهید رجایی بیایند از این رو باید با الحاق زمینهای دولتی پیرامونی بندر شهید باهنر و بهرهگیری از شیوههای نوین مدیریت بندری این بندرگاه مهم را احیا کرد.
دوستی همچنبن به بررسی طرحهای پیشران حوزه گردشگری اشاره و گفت: چهار اتوبوس دو طبقه مختص بندرعباس و هرمز باید خریداری شود و با تعریف چندین مقصد گردشگری در این دو شهر به توسعه گردشگری کمک کرد.
وی با تاکید بر لزوم تکمیل زیرساختهای اقامت گردشگران در جزیره هرمز گفت: باید تلاش کنیم تا اقامت گردشگران در جزیره هرمز را افزایش دهیم تا به اقتصاد این جزیره کمک شود.
پایان پیام/
بازنشر فانوس دریا به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی