طزری با قدردانی از مشارکت و همدلی تمامی سطوح مدیریتی و کارشناسی در اجرا و پیادهسازی اصول پدافند غیرعامل در فعالیتهای بندری بیان داشت: آسیب شناسی نقاط قابل بهبود به منظور ارتقاء توان و آمادگی در برابر تهدیدات همواره میباید در اولویت کاری مدیران و کارشناسان قرار بگیرد.
نکات قابل توجه در رزمایش ترکیبی پدافند غیرعامل
وی با اشاره به برگزاری مطلوب رزمایش ترکیبی پدافند غیرعامل در سال گذشته بر لزوم تداوم برگزاری ادواری این رزمایشها در سطح ملی و بهرهگیری از ارزیابی نتایج و پیگیری جهت رفع کاستیها و آسیبها تأکید و تصریح کرد: مدیریت فرماندهی صحنه و کیفیت اطلاعرسانی در حوزه رسانهای از نقاط بارز این رزمایش بود که میباید با اتکاء براین تواناییها برای ارتقاء بیشتر آمادگی کوشش کرد.
معاون امور زیربنایی پدافند غیرعامل در ادامه با اشاره به توصیههای مقام معظم رهبری در خصوص جوانب مختلف حوزه پدافند غیرعامل خاطر نشان کرد: عینیتبخشی به گزارشهای ارائه شده به نحوی که در تطابق با کارهای انجام شده باشد و ارتقاء مستمر آمادگی جهت تقویت بازدارندگی از اهمیت نکاتی بود که مقام معظم رهبری همواره بر آنان تأکید داشته است.
نقشآفرینی در پازل دفاعی کشور
طزری با بیان اینکه دفاع نظامی پرهزینه است و میباید با بهرهگیری از اصول دفاع غیرعامل زیرساختهای حیاتی کشور را از تهدیدها و آسیبها مصون نگه داشت، گفت: در پازل دفاعی کشور همه ما دارای نقشی هستیم که میباید با آگاهی از آن و ارتقاء آمادگیها و شناسایی آسیبها و بهرهگیری از تجربههای قبلی نقش آفرینی کرده و موجب تداوم کارکرد ساختار بازرگانی و اقتصادی کشور شویم.
وی با اشاره به پروژه مطالعاتی پدافند غیرعامل منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) که با پیشرفت مطلوب به نتایج مشخصی رسیده است، تصریح کرد: در جریان این پروژه مطالعاتی ۸۲ مورد به عنوان اقدامات لازم احصا شده است که میتوان با همکاری سازمان پدافند غیرعامل کشور به مثابه نقشه راه از آن بهره برد.
پیشرفت مطلوب پروژه های عمرانی با رویکرد پدافند غیرعامل در بندر امام خمینی(ره)
معاون امور زیربنایی پدافند غیرعامل کشور، پروژههای تعریض و تعمیق کانال دسترسی دریایی آبراه خورموسی و احداث کانال پشتیبان به موازات آن، احداث دیوارهای حفاظتی پیرامون مجتمع بندری امام خمینی(ره) و بنادر تابعه و جاده دسترسی اضطراری به مجتمع بندری را از اهم نتایج این مطالعات برشمرد که دو مورد نخست آن با پیشرفت قابل توجهی احداث و تکمیل شدهاند.
همافزایی در پیادهسازی جامع اصول پدافند غیرعامل
در ادامه نشست مشترک ابوطالب گرایلو طی سخنانی اهم اقدامات و چالشهای این حوزه را مطرح کرده و در خصوص آسیبشناسی نقاط قابل بهبود گزارشی از فعالیتها، اقدامات و نیازمندیها مطرح کرد.
گرایلو در این گزارش با اشاره به جایگاه منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) در تأمین بیش از ۷۰ درصد از کالاهای اساسی کشور، بر لزوم همافزایی دستگاههای اجرایی دیگر در تأمین زیرساختهای مورد نیاز شهری، هم افزایی صنایع پتروشیمی و تأمین نیروهای انسانی متخصص حوزه دریایی و همکاری سازمان حفاظت محیط زیست در صدور مجوزهای لازم برای توسعه زیرساخت های مورد نیاز تأکید کرد.
بازدید از نحوه برگزاری رزمایش مقابله با تهدیدات سایبری که به طور همزمان در این مجتمع بندری امام خمینی(ره) توسط کارشناسان حوزه فاوا در حال اجرا بود، از بخشهای دیگر بازدید معاون امور زیربنایی پدافند غیرعامل کشور و هیأت همراه در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) بود.
پایان پیام/
بازنشر مرینپرس به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی