شناسایی ۳۶۲ هزار هکتار زمین در قالب ابرپروژه شهرهای جدید ساحلی

به گزارش بازار، سعید غفوری اظهار کرد: با ابتکار وزارت راه و شهرسازی و همزمان با اجرای برنامه نهضت ملی مسکن و با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظلّه العالی) برای توسعه اقتصاد دریا محور، شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید کشور، اقدام به شناسائی بیش از ۳۶۲ هزار هکتار مساحت در قالب شهرهای جدید ساحلی در سواحل جنوب کشور کرد.

وی افزود: این مساحت علاوه بر ۱۰۲ هزار هکتار مساحت تأمین شده برای نهضت ملی مسکن بوده و بستری برای رفع دغدغه مردم و دولتمردان در خصوص تأمین زمین و مسکن پایدار برای سالهای آتی است.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید تاکید کرد: علاوه بر این موارد، تنوع بخشی به فعالیت‌های اقتصادی و اشتغال‌زا در سواحل جنوبی کشور، افزایش توان رقابتی کشور در اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی، توانمندسازی جامعه محلی و ایجاد فرصت‌های پایدار برای توسعه شهری و روستایی در کشور از دستاورهای این ابرپروژه ملی در آینده خواهد بود.

غفوری یادآور شد: طی یک سال گذشته، با تأکیدهای ویژه وزیر محترم راه و شهرسازی، پیرامون اجرایی کردن ۲۷ سکونت گاه جدید ساحلی، علاوه بر انجام مطالعات ضرورت سنجی و مکان یابی، مطالعات ساختاری فضائی این شهرهای جدید تهیه شده و از آن میان، طرح جامع ۶ شهر جدید و یک شهرک به عنوان پروژه های پرچمدار، آماده شده و با تهیه طرح های اجرایی، مراحل عملیاتی آنها آغاز شده است.

وی با بیان اینکه در موج اول طی چهار سال آینده این سکونتگاه‌ها می‌تواند، پذیرای بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت از اقصی‌نقاط کشور باشد، گفت: انتظار می‌رود در موج‌های بعدی، این سکونتگاه‌ها، بزرگترین کارگاه تولید مسکن و شهرسازی کشور و جاذب جمعیت چند میلیون نفری و فعالیت های گوناگون باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: این موضوع علاوه برتضمین تأمین نیاز آینده زمین و مسکن در کشور، متضمن توسعه پایدار اقتصادی و زیست محیطی کشور و جامعه محلی در بلند مدت خواهد بود.

بازنشر مرین‌پرس به نقل از تحلیل بازار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

تلاش‌ها برای ‏نجات اقیانوس و زمین همچنان کافی نیست

ش خرداد 19 , 1403
 مرتضی توکلی رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی  اقیانوس موهبتی الهی است که آغاز و تداوم حیات نباتی و جانوری و استمرار تعادل نظام‌مند ‏چرخه ‏حیات مرهون آن است. مناظر زیبا و چشم نواز، منابع سرشار زنده و غیر زنده، تنظیم اقلیم زمین، ‏حمل‌‏و‌نقل روان و ارزان و […]
تلاش‌ها برای ‏نجات اقیانوس و زمین کافی نیست

همچنین بخوانید: