الحاق ۲۰ فروند کشتی تجاری به ناوگان دریایی ایران در سال ۱۴۰۲

الحاق ۲۰ فروند کشتی تجاری به ناوگان دریایی ایران در سال ۱۴۰۲




تین نیوز


سرپرست معاونت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: الحاق ۲۰ فروند کشتی جدید تجاری و افزایش ۴۰۰ هزار تنی ظرفیت ناخالص ناوگان دریایی کشور به ویژه در دریای خزر یکی از مهم ترین اقدامات توسعه این سازمان در سال ۱۴۰۲ بوده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادرودریانوردی، علی اکبر مرزبان در همایش سالانه مدیران این سازمان، با بیان اینکه روند توسعه ظرفیت ناوگان دریایی کشور در سال های آتی نیز ادامه خواهد داشت، گفت: در راستای توسعه کمی و کیفی دریانوردان، مجوز ۵ مرکز جدید آموزش دوره های دانشگاهی علوم دریانوردی اعطا شد.

به گفته مرزبان، در سال جاری، بیش از ۲۱ درصد به ظرفیت آموزش دریانوردی کشور اضافه شده است و کماکان تقاضا برای دریافت مجوز آموزش دریانوردی در دانشگاه های سراسری ادامه دارد.

مرزبان از ثبت بیش از ۸۵۰۰ قایق فاقد هویت در سال جاری خبر داد و آن را رکورد تاریخی در سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد.

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر با اعلام نجات جان یک هزار و ۲۵۵ دریانورد و افراد عادی در ۱۸۵ عملیات جستجو و نجات دریایی در سال ۱۴۰۲، افزود: آماده به کاری علائم کمک ناوبری سازمان بنادر و دریانوردی در برخی از بنادر به ۱۰۰ درصد و برخی دیگر به بیش از ۹۸ درصد رسیده است که قابل توجه است.

مرزبان از ممیزی ۵۶ مرکز آموزش دریانوردی در سال جاری خبر داد و گفت: امسال ۱۳۰ هزار شناسنامه و گواهی تامه دریانوردی صادر شده است.

وی الکترونیکی کردن فرآیندهای ثبت کشتی ها و صدور گواهی نامه های دریایی را از دیگر اقدامات معاونت دریایی در سال جاری دانست و گفت: در این سال همچنین عملیات مقابله و پاکسازی آلودگی نفتی در استا ن های مازندران، هرمزگان و بوشهر انجام شده است.

سرپرست معاونت امور دریایی، تحول در بررسی سوانح دریایی را یکی از دستورکار های جدی این معاونت در سال آتی برشمرد و از آغاز عملیات لایروبی در بنادر آبادان، اروند کنار و انزلی خبر داد.

بازنشر مرین‌پرس به نقل از تین‌نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

صنعت لجستیک بازنده بازی شطرنج در دریای سرخ

ش اسفند 19 , 1402
صنعت لجستیک در حال حاضر با مهم‌ترین چالش‌ها و تهدید‌ها روبه‌رو است، اگرچه در دهه‌های قبل با برخی مشکلات مواجه بود، اما بیش از دو ماه است که صنعت لجستیک در دنیای متلاطم فزاینده‌ای از تنش‌های ژئوپلیتیکی، سیاست‌های تجاری امنیتی و موانع زیست محیطی دست و پنجه نرم می‌کند به […]
صنعت لجستیک بازنده بازی شطرنج در دریای سرخ

همچنین بخوانید: