گرایلو در ادامه به پروژهمحور کردن نحوهی مدیریت تخلیه کشتیها اشاره کرده و گفت: این موضوع تأثیر مهمی در ارتقاء بهرهوری، بهبود فرآیند عملیاتی و کاهش زمان حمل دارد.
وی در ادامه افزود: میزان کالای وارد شده شامل گندم در قالب ۲ فروند کشتی، ذرت در قالب ۳ فروند کشتی، کنجاله سویا در قالب ۲ فروند کشتی، یک فروند حامل دانه روغنی سویا و یک کشتی تانکر حامل روغن خوراکی است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در تشریح مزیتهای این بندر بزرگ تجاری کشور خاطرنشان کرد: دسترسی سریع مراکز صنعتی و جمعیتی کشور به بندر امام خمینی(ره) به واسطه فاصله نزدیک و همچنین برخورداری از راههای مواصلاتی مناسب(جادهای و ریلی) از جمله مزایای این بندر بزرگ تجاری به عنوان بندر کانونی تخلیه و بارگیری غلات و کالاهای اساسی کشور برای صاحبان کالا و بازرگانان می باشد.
گرایلو گفت: با پهلوگیری این تعداد کشتی در اسکلههای غلات بندر امام خمینی(ره)، مجموع کشتیهای حامل کالاهای اساسی پهلوگرفته در این بندر به ۱۰۶ فروند کشتی به ظرفیت ۶ میلیون و ۳۷۹ هزار تن رسید.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع کالاهای اساسی شامل گندم، شکرخام، روغن نباتی، سویا، ذرت و نهادههای دامی و کشاورزی بر اساس برنامه زمانبندی وارد این بندر شده و بهوسیله حمل و نقل جادهای و ریلی به استانهای مختلف کشور منتقل شده است.
گرایلو جلب رضایت مشتریان و وفادار کردن آنان به بهرهگیری از خدمات مطلوب زیرساختی و روساختی، ارتقاء سطح ایمنی، بهبود زمان سرویستایم در فرآیندهای پهلودهی، تخلیه و بارگیری و هم چنین افزایش سطح بهرهوری را از مهمترین سیاستها و اهداف کلان این مجتمع بزرگ بندری عنوان کرد.
پایان پیام/