هدفگذاری برای تولید ۲۰۰ تن خاویار تا پایان برنامه هفتم

تهران- ایرنا- رییس سازمان شیلات کشور از تولید ۲۰ هزارتن گوشت ماهی خاویاری  و ۲۰۰ تن خاویار تا انتهای برنامه هفتم…


تهران- ایرنا- رییس سازمان شیلات کشور از تولید ۲۰ هزارتن گوشت ماهی خاویاری  و ۲۰۰ تن خاویار تا انتهای برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: ظرفیت تولید ۸ هزارتن گوشت و ۸۰ تن خاویار در کشور فراهم شده است.

منبع

بازدید: 68

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *