وی در بخش دیگری از تشریح عملکرد سه ماهه بندرامیرآباد ، ایمنی ، صرفه اقتصادی ، سرعت در جابجایی کالا و وجود زیرساخت های شبکه داخلی راه آهن را از عوامل مهمی برشمرد که مشتریان بندرامیرآباد را در استفاده از ریل جهت جابجایی محموله های خود ترغیب کرده ، به طوری که در این مدت حمل ریلی بندرامیرآباد با رشد ۹۰ درصدی به ۲۵ هزار و ۷۹۸ تن رسیده است.
مدیرکل بندرامیرآباد با بیان اینکه میزان صادرات کالا در سه ماهه نخست امسال با رشد ۱۱ درصدی از ۲۵۴ هزار تن به ۲۸۳ هزار رسیده است ، عمده ترین کالاهای صادراتی از بندرامیرآباد به کشورهای حوزه CIS را فلزات ، مواد نفتی ، کالاهای ساختمانی و معدنی عنوان کرد.
مدیرکل بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر با تأکید بر اینکه بندرامیرآباد از ظرفیت ها و امکانات مناسبی جهت تبدیل شدن به قطب صادرات ، واردات و ترانزیت کالاهای کانتینری در منطقه برخوردار است ، میزان تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری را در بهار امسال ۳ هزار و ۵۰۲ TEU اعلام کرد که در مقاسیه با همین مدت در سال قبل رشد ۲۷۵ درصدی را نشان می دهد.
موسی پور در پایان ، آماری از ترابری کالا در بندرامیرآباد در ۳ ماه گذشته ارائه کرد که بر این اساس ۲۷۸ فروند شناور ، ۴۸ هزار و ۱۰۲ دستگاه کامیون و ۶۴۲ دستگاه واگن ، جهت جابجایی کالا به بندرامیرآباد تردد داشتند.