اصفهان – ایرنا – تولید افزون بر ۹ هزار تن انواع ماهی خوراکی در استان اصفهان در سال گذشته بیانگر کوشش فعالان این صنعت و اقدامات مناسب به رغم کمبود منابع آبی و تداوم خشکسالیست؛ بی تردید میطلبد که با حمایت بیشتر از تولیدکنندگان در این وضعیت دشوار، زمینه رشد تولید را در این خطه فراهم کرد.
منبع
تولید ۹ هزار تن ماهی خوراکی در دیار کم آب اصفهان، نشانگر کوشش و اقدام
اصفهان – ایرنا – تولید افزون بر ۹ هزار تن انواع ماهی خوراکی در استان اصفهان در سال گذشته بیانگر کوشش فعالان این صنعت و اقدامات مناسب به رغم کمبود…