رکورد شکنی اسکاتلند با نصب عمیق ترین توربین بادی دریایی جهان

انتظار می‌ رود تا این مزرعه دریایی بتواند سالانه بیش از ۵۰۰ گیگا وات ساعت برق تولید کند که برای تقریباً دو‌ سوم جمعیت اسکاتلند کافی است. به گزارش مارین…

انتظار می‌ رود تا این مزرعه دریایی بتواند سالانه بیش از ۵۰۰ گیگا وات ساعت برق تولید کند که برای تقریباً دو‌ سوم جمعیت اسکاتلند کافی است.

به گزارش مارین نیوز، یک شرکت حوزه انرژی اسکاتلندی با نام SSE به‌ عنوان بخشی از برنامه‌ های خود برای مزرعه بادی دریایی Seagreen در سواحل آنگوس، اسکاتلند، عمیق‌ ترین توربین بادی دریایی جهان را نصب کرد.

این شرکت در بیانیه مطبوعاتی خود توضیح می‌ دهد که توربین صد و دوازدهم از ۱۱۴ توربین Seagreen در عمق تقریباً ۵۸ متری نصب شده است که رکورد جدیدی برای آن به ثبت می‌ رساند. «گراهام استوارت»، وزیر دولتی امنیت انرژی و خالصی صفر، از راه‌ اندازی این توربین به‌ عنوان «یک نقطه عطف فوق‌ العاده برای اسکاتلند و صنعت بادی دریایی بریتانیا» یاد کرد.

زمان بهره‌ برداری و میزان انرژی قابل‌ تولید توسط مزرعه دریایی Seagreen

Seagreen از آگوست سال ۲۰۲۱ شروع به تولید برق کرده است و انتظار می‌ رود تا تابستان سال ۲۰۲۳ به‌ طور کامل به بهره‌ برداری برسد. هر یک از پایه‌ های جدیدی که برای Seagreen راه‌ اندازی شده، دارای یک توربین ۱۰ مگاواتی از نوع Vestas V164 است که در شرایط ایده‌ آل می‌ تواند تا ۱۰ هزار کیلووات نیرو تولید کند.

مزرعه بادی دریایی Seagreen پس از اینکه در اواخر سال جاری به بهره‌ برداری کامل برسد، با ظرفیت ۱۰۷۵ مگاواتی خود می‌ تواند به‌ اندازه ۱.۶ میلیون خانه انرژی تولید کند. این مزرعه ۳ میلیارد پوندی توسط SSE با همکاری شرکت نفت و گاز فرانسوی TotalEnergies در حال توسعه است.

انتظار می‌ رود این مزرعه دریایی بتواند سالانه بیش از ۵۰۰ گیگا وات ساعت برق تولید کند که برای تأمین انرژی پاک و پایدار حدود ۱.۶ میلیون خانواده بریتانیایی یا تقریباً دو‌سوم جمعیت اسکاتلند کافی است.

«آلیستر فیلیپس-دیویس»، مدیرعامل SSE، ادعا می‌ کند که بریتانیا به رهبر جهانی حوزه نیروگا ه‌های بادی دریایی تبدیل شده است. او در بیانیه شرکت درباره نصب توربین جدید نوشت: «این نه‌تنها یک گام مهم در مسیر تکمیل پروژه محسوب می‌ شود، بلکه تعهد ما نسبت به نوآوری و پیشرفت ما در مرزهای فناوری را نشان می‌ دهد.»

SSE که یکی از تولیدکنندگان پیشرو انرژی‌ های تجدیدپذیر بریتانیا محسوب می‌ شود، قصد دارد تا سال ۲۰۲۶، ۱۲.۵ میلیارد پوند روی طرح‌ هایی سرمایه‌ گذاری کند که راه‌ های انتقال بریتانیا به اقتصاد خالص صفر را ساده‌ تر می‌ کنند./

منبع

بازدید: 108

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *