فازهای یک تا سه طرح مطالعاتی تفصیلی پدافندغیرعامل و مدیریت بحران بندر بوشهر توسط دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران بعنوان مشاور طرح با حضور مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، نمایندگان سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان پدافند غیرعامل کشور ارائه شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد شکیبنی نسب در این نشست اظهار کرد: در طرح مطالعاتی تفصیلی پدافندغیرعامل و مدیریت بحران بندر بوشهر و بنادر تابعه، مدیران و کارشناس اداره کل بنادر و دریانوردی استان به همراه دانشگاه صنعتی مالک اشتر اقدامات قابل توجهی داشتند که تلاش های بی وقفه این مجموعه جای تقدیر و قدردانی را دارد.
وی بیان کرد: امید است خروجی این تلاش ها که مبتنی بر رویکردهای علمی و پژوهشگرانه است بتواند کمک فراوانی به افزایش بهره وری و همچنین ثبات و پایداری فعالیت های بندری در استان بوشهر نماید.
شکیبی نسب یادآور شد: در فاز ششم طرح مطالعاتی تفصیلی پدافندغیرعامل و مدیریت بحران بندر بوشهر ۱۲ طرح عملیاتی نظیر طرح عملیاتی پدافند سایبری، پرتویی، زیستی، شیمیایی، پدافند غیرعامل در حوزه دریا و … گنجانده شده است.
ناظر فنی طرح مطالعاتی تفصیلی پدافندغیرعامل و مدیریت بحران بندر بوشهر نیز در تشریح اهمیت این طرح مطالعاتی اظهار کرد: در طرح مطالعاتی تفصیلی پدافندغیرعامل و مدیریت بحران بندر بوشهر ، روش های علمی متنوعی در حوزه دارایی شناسی، تهدیدات و آسیب شناسی مورد استفاده قرار گرفته که همین امر، این مطالعات را از سایر مطالعات انجام شده در سایر بنادر کشور مجزا ساخته است.
جلال محمدی باغملایی افزود: شناسایی و غربالگری دارایی ها، شناسایی تهدیدات، مخاطرات طبیعی، بررسی همجواری دارایی های خطرزا و …از دیگر اقدامات صورت گرفته در فازهای یک تا سه طرح مطالعاتی تفصیلی پدافندغیرعامل و مدیریت بحران بندر بوشهر است.
به گفته محمدی؛ با توجه به اهمیت موضوع پدافند غیرعامل در خروجی این طرح علاوه بر بندر بوشهر، بنادر گناوه، دیلم، کنگان، دیر و عسلویه به صورت ویژه دیده شدند.
پایان پیام/