دکتر رضا اسدی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگارایرنا تولید سالم و بهداشتی و پایدار را از راهبردهای قطعی سازمان دامپزشکی بیان کرد و افزود:تولید پایدار درصنعت آبزیان با نظارت بهداشتی دامپزشکی ایجاد میشود به همین منظور بازدید و نظارت بهداشتی مزارع آبزیان ماهیان گرم آبی و سرد آبی استان یکی از اولویتهای اصلی دامپزشکی استان است.
وی هدف از انجام بازدیدهای میدانی را مراقبت و پایش و نظارت بهداشتی عنوان کرد و افزود: در این ارتباط ازخوراک و ماهیان گرمابی و سرد آبی موجود در استخرهای پرورش نمونه برداری شده و به منظور انجام آزمایش تشخیص به آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی استان ارسال میشود.
اسدی ایجاد زیرساختهای لازم و حمایت از فعالیتهای نوین آبزیپروری در راستای ارتقای این صنعت عنوان و برآمادگی کامل دامپزشکی در ارائه خدمات بهداشتی به صاحبان این صنایع به عنوان تولیدکنندگان پروتئین دامی تاکید کرد.
استان خوزستان با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی خود و وجود چشمهها، سدها، آبگیرها و رودخانههای فراوان و متعدد از استانهای مستعد، مطرح و با ظرفیت بالا در تولیدات آبزیپروری کشور است بطوری که در زمان حاضر حدود یک هزار مزارع پرورش ماهیان گرم آبی و بیش از ۱۶ مزرعه پرورش ماهیان سرد آبی در استان فعال هستند.
تولیدات آبزی پروران خوزستانی حدود ۸۰هزار تن درسال است.
معیشت حدود ۵۰هزار خانوار خوزستانی در صید و صیادی و آبزی پروری تامین میشود.
بر اساس سند جامع شیلات خوزستان در افق سال ۱۴۰۴ تولیدات شیلاتی(صید دریایی و آبزی پروری) از ۱۴۰هزار تن فعلی باید به نیم میلیون تن برسد.
یک هزار مزرعه پرورش ماهی در خوزستان بازرسی بهداشتی شد
دکتر رضا اسدی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگارایرنا تولید سالم و بهداشتی و پایدار را از راهبردهای قطعی سازمان دامپزشکی بیان کرد و افزود:تولید پایدار درصنعت آبزیان با نظارت…