۸۰ کروکودیل در مزرعه پرورش این گونه در مشهد رها شدند

مجید طاهرپور روز دوشنبه درحاشیه آزادسازی این گونه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ایجاد جاذبه گردشگری برای…

مجید طاهرپور روز دوشنبه درحاشیه آزادسازی این گونه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ایجاد جاذبه گردشگری برای مسافران و نیز ارزش صادراتی پرورش آن از مهمترین اهداف راه‌اندازی مجموعه پرورش در مشهد برای نخستین بار است.

وی با اشاره به این که این کروکودیل‌های پرورشی طی مراحل و شرایط خاص وارد کشور شده و طبق نظر کارشناسان در محیط آماده شده برای نگهداری، آزادسازی می‌شوند ادامه داد: مدت پرورش این گونه کروکودیل ۲.۵ تا سه سال طول می‌کشد.

کروکودیل پوزه‌کوتاه بومی ایران، ارزش اقتصادی چندانی برای صادرات ندارد و از مجموع ۲۴ گونه موجود در دنیا فقط پنج گونه ارزش اقتصادی برای پرورش دارند که از میان این پنج گونه، پرورش گونه کروکودیل آسیای جنوب شرقی(تایلندی) در ایران انجام می شود که طول آن به هفت متر نیز می‌رسد.

از سال ۱۳۸۵ که رهبر معظم انقلاب، فتوای بلامانع بودن پرورش کروکودیل را صادر کردند پرورش این خزنده دوزیست در برخی نقاط ایران آغاز شد. 

هیچ‌یک از اجزای کروکودیل دورریزی ندارد و حتی خون این گونه جانوری به عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی، کاربردهای بسیاری دارد و روی ویروس و قارچ هم اثرگذار است و امروزه خون آن لیتری به فروش می‌رسد.

همچنین از گوشت کروکودیل برای درمان روماتیسم، آسم و دردهای عضلانی و از پودر استخوان آن به صورت فرآوری شده برای درمان سرطان پوست استفاده می‌شود.

هر کروکودیل سالانه ۶۸ دندان می‌اندازد و همین تعداد نیز دندان جدید درمی‌آورد که از دندان‌های این جانور هم برای ساخت تزیین.ات استفاده می‌شود.

منبع

بازدید: 545

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *