فتح الله ابوعلی در گفتگو با مرینپرس افزود: تولید شیلاتی استان منطبق با استانداردهای این دو کشور صادر میشود.
وی آبزیان پرورشی، میگو و ماهیان دریایی استان را جزء باکیفیتترین تولیدات شیلاتی خاورمیانه بیان کرد و افزود: با بازاریابی جدید برای تولیدات شیلاتی خوزستان، صنعت آبزی پروری در خوزستان توسعه مییابد.
وی گفت: امسال بخشی از تولیدات آبزیان به کشورهای انگلیس و روسیه صادر خواهد شد.
مدیرکل شیلات خوزستان با بیان اینکه تولید آبزیان پرورشی و دریایی خوزستان به بازار کشورهای امارات متحده عربی، ارمنستان، عراق، تاجیکستان و کویت را یافته است، افزود: بازار شیلاتی خوزستان تحت تأثیر همهگیری کرونا با چالشهایی روبهرو شده که امیدواریم با فروکش کردن بحران این ویروس، بتوانیم به ثبات در بازار صادرات آبزیان برسیم.
ابوعلی مجموع تولیدات سالانه آبزیان پرورشی، دریایی و صید در آبهای داخلی و تالابهای خوزستان را ۱۲۵ هزار تن بیان کرد و افزود: بخش مهمی از تولیدات شیلاتی قابلیت صادرات دارند.
بنا به این گزارش آرتاشس تومانیان سفیر ارمنستان در ایران، در سفر به استان خوزستان، به همراه مدیرکل شیلات استان، معاون آبزی پروری، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان، رئیس اتاق بازرگانی اهواز و جمعی از مسئولان محلی از مرکز تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی و خاویاری و تولید جلبک شرکت آبزیان خوزستان بازدید کرد.
سفیر ارمنستان در ایران هدف از این بازدید میدانی را ارزیابی و شناسایی توانمندیها و پتانسیلهای شیلاتی استان خوزستان و گسترش روابط اقتصادی و تجاری بین ایران و کشور ارمنستان بیان کرد.
وی آمادگی کشورش را برای ترانزیت محصولات آبزیان خوزستان به کشورهای اروپایی و آسیای میانه اعلام کرد.