نبود بازار و شهرک تخصصی عمده مشکلات صنعت کشتی ‏‌سازی استان بوشهر

رئیس اداره صنایع فلزی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: نبود بازار و شهرک تخصصی صنایع دریایی برای…

رئیس اداره صنایع فلزی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: نبود بازار و شهرک تخصصی صنایع دریایی برای استقرار و تجمیع واحدها و کمبود سفارش عمده مشکلات صنعت کشتی ‏‌سازی در این استان است.

به گزارش مرین‌پرس، رئیس اداره صنایع فلزی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اظهار کرد: در حال حاضرتعداد ۲۲ واحد صنعتی فعال در حوزه کشتی سازی با اشتغال بیش از سه هزار و ۶۵۰ نفر به صورت مستقیم در استان بوشهر مشغول به فعالیت هستند و صنایع مرتبط با دریا و به طورخاص، شناورسازی به عنوان یکی از راهبردهای توسعه استان قلمداد می ‌شود.

رسول گورکی باتوجه به سابقه این صنعت در استان افزود: زیرساخت‌های لازم از جمله توان تخصصی و دانش فنی لازم، نیروی انسانی متخصص، تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته تخصصی، حوضچه خشک، تجهیزات پیشرفته، امکان ساخت، تعمیرات و نگهداری کشتی، سکوسازی و بارج وغیره در زمینه صنایع دریایی در استان بوشهر فراهم است.

وی ادامه داد: بهره برداری بهینه از این زیرساخت‌ها گامی موثر برای تعمیق ساخت داخل، اشتغال پایدار و گسترش صنعت دریایی است.

رئیس اداره صنایع فلزی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر مشکلات عمده این صنعت را نبود بازار و تقاضای کافی برای ساخت در این صنعت و نبود شهرک تخصصی صنایع دریایی برای استقرار و تجمیع واحدهای کشتی‌سازی برشمرد و عنوان کرد: اقدام‌ها و پیگیری‌های مستمری در استان و کشور برای حمایت و توسعه نیازهای بازار داخلی وهدایت آن‌ها به سمت سازندگان داخلی از طریق دستگاه‌های اجرایی مربوط از جمله دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی، سازمان برنامه و بودجه، شرکت ملی نفت، صندوق توسعه ملی، سازمان بنادر و دریانوردی و … در دست اقدام و پیگیری است.

گورکی اظهار داشت: در سالی که به نام ” تولید، پشتیبانی‌‏ها، مانع‏‌زدایی‌‏ها” نام‌‏گذاری شده می‌طلبد با حمایت از صنایع دریایی در استان بوشهر زمینه برای رونق و شکوفایی بیش از پیش این صنعت در استان بوشهر فراهم شود.

منبع

بازدید: 610

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *