وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ظرفیت حملونقل دریایی کشور مناسب است، گفت: در انجام پروژههای حمل و نقلی به دنبال شرکتهای خارجی هستیم و مذاکراتی نیز انجام خواهد شد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مرز دریایی طولانی کشور در شمال و جنوب، تصریح کرد: آبادانی سواحل مکران که دبیرخانه آن در وزارت راه و شهرسازی است و مورد تاکید مقام معظم رهبری و رییسجمهور منتخب است، جزو دستور کارهایی است که در دولت سیزدهم مجدانه پیگیری خواهد شد.
قاسمی با بیان اینکه بنادر مهم و بزرگی همچون شهیدرجایی، امام خمینی(ره) و چابهار در دوران مسئولیت وی در قرارگاه خاتمالانبیاء احداث شد و توسعه یافت، خاطرنشان کرد: امروز در حوزه بندر نیاز به توسعه داریم چرا که ۹۰ درصد حملونقل جهانی از طریق دریا انجام میشود و ظرفیتهای حملونقل دریایی در کشور بسیار زیاد است، بدین جهت ایران برای توسعه حمل و نقل دریایی و گسترش ارتباط دریایی با سایر کشورها توان و فرصت زیادی دارد.
تهاتر نفت با هدف ساخت پروژههای حمل و نقلی
وی با بیان اینکه حمل و نقل دریایی و مرز دریایی طولانی مزیت های بی شماری دارد، تصریح کرد: توسعه سواحل مکران موضوعی فرا وزارتخانهای است و ضرورت دارد که تمام بخش های مرتبط در این راستا همکاری داشته باشند.
وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه در توسعه حمل و نقل دریایی، گردشگری دریایی و سایر بخش های مرتبط بایستی از ظرفیتهای بخش خصوصی بهره منده شویم، گفت: روشهای تامین منابع مالی برای انجام پروژههای بزرگ مقیاس می تواند BOT،BOO و تهاتر باشد، همچنین تهاتر نفت با هدف ساخت پروژههای حمل و نقلی در دستور کار قرار خواهد گرفت.
ایجاد جذابیت برای سرمایه گذاران
وی با بیان اینکه از سرمایهگذاران خارجی و داخلی دعوت میکنیم تا در پروژه های توسعه ای حوزه حمل و نقل دریایی مشارکت کنند، افزود: با شیوهسازی و ایجاد جذابیتهای سرمایه گذاری، سرمایه گذاران می توانند در تکمیل پروژهها مشارکت کنند و سود ببرند.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در انجام پروژههای حمل و نقلی به دنبال شرکتهای خارجی هستیم و مذاکراتی نیز انجام خواهد شد، از اینرو در برنامه است با روشهایی غیر از استفاده از منابع دولتی و با استفاده از توان سرمایهگذاران بخش خصوصی، پروژهها را فعال کنیم.