نشست مشترک بررسی موانع و چالشهای موجود بر سر راه خروج کالاهای اساسی از بندرامام(ره) با حضور معاون نظارت و بازرسی تولیدی سازمان بازرسی کل کشور، برگزار شد.
وی با اشاره به ظرفیتسازیهای انجام شده در بندر امامخمینی(ره) و راهاندازی پایانههای مکانیزه تخلیه و بارگیری غلات، تصریح کرد: لازم است ظرفیتهای دیگری انجام شود و راهآهن نیز با افزایش ظرفیتهای ریلی بتواند صاحبان کالاها را ترغیب به استفاده بیشتر از حمل و نقل ریلی کند.
لزوم آسیبشناسی سامانهها و فرآیند جاری در توزیع کالاهای اساسی
همچنین در این نشست، فرهاد منتصر کوهساری؛ عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی و معاون امور بندری، اقتصادی و مناطق ویژه با اشاره به نگهداری حدود ۶ میلیون تن کالا در بنادر کشور، گفت: بیش از نیمی از این میزان در بندرامام خمینی(ره) نگهداری میشود و نیاز است مشوقهای بیشتری برای مراجعه ناوگان جادهای به بنادر در نظر گرفته شود.
وی در ادامه بندرامام(ره) را از عمدهترین بنادر کشور در زمینه تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط اقلیمی میبایست به رانندگان امتیازات ویژهای اختصاص داد تا شاهد استقبال آنان برای حضور در این بندر کانونی باشیم.
معاون اموربندری، اقتصادی و مناطق ویژه سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به لزوم آسیبشناسی سامانهها و فرآیند جاری در توزیع کالاهای اساسی خاطر نشان کرد: مبادی مصرف درون سرزمینی در سامانه بازارگاه سریعا مشخص شود تا به این ترتیب از ماندگاری کالا در بنادر جلوگیری شود.