۳۰۰ تن گوشت ماهی سال گذشته در دامغان تولید شد

علی‌اصغر امامیون روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: مجموع بهره‌برداران استخرهای پرورش ماهی این شهرستان بیش…

علی‌اصغر امامیون روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: مجموع بهره‌برداران استخرهای پرورش ماهی این شهرستان بیش از ۶۰ نفر است که عمده آن‌ها در زمینه پرورش ماهی‌های گرم آبی فعالیت دارند. 

امامیون خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در شهرستان ۱۳ واحد سرمابی وجود دارد که از این تعداد هشت واحد فعال و پنج واحد غیرفعال است و تعداد واحدهای پرورش ماهی گرمابی نیز به ۴۵ واحد می‌رسد. 

وی اظهارداشت: ظرفیت پرورش گونه‌های مختلف آبزیان مانند ماهیان سردآبی و گرم آبی به دلیل برخورداری از تنوع آب و هوایی و اقلیم مناسب در منطقه، به خوبی امکان‌پذیر است.

سرپرست جهاد کشاورزی دامغان گفت: عمده تولید گوشت ماهی شهرستان به شهرستان‌های همجوار و استان مازندران ارسال می‌شود. 

در شهرستان دامغان، ماهی سردآبی قزل آلا و ماهی‌های گرم آبی کَپور، آمورفیتوفاک و بیگ هد پرورش می‌یابد.

منبع

بازدید: 236

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *