کانال پاناما تا سال ۲۰۳۰ کربن زدایی می شود

کانال پاناما قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ تمام عملیات مربوط به عبور و مرور از کانال را کربن…



کانال پاناما قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ تمام عملیات مربوط به عبور و مرور از کانال را کربن زدایی کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی به نقل از مریلینک، ریکاورت واسکز مورالس، مدیر کانال پاناما گفت: ما در کانال پاناما متعهد به اهداف پایدار انرژی هستیم، به همین دلیل به دنبال ایجاد ابزارها و شناسایی تغییرات مورد نیاز برای دستیابی به بازدهی هستیم که به ما به عنوان یک سازمان، برای رسیدن به اهداف تولید کربن صفر در عملیات، کمک می کند. 

وی ادامه داد: استراتژی اصلی ما، بهره برداری طولانی مدت و ماندگاری این آبراه است؛ تلاش های طولانی مدت ما در راستای به حداقل رساندن تأثیرات زیست محیطی، شامل ترغیب مشتریان به استفاده از سوخت های پاک و کاهش اثر کربن آنها خواهد بود.

به گفته مسئولان این آبراه جهانی، چهار وسیله نقلیه الکتریکی به عنوان بخشی از یک برنامه آزمایشی خریداری شده است که داده های لازم در مورد اطلاعات کل ناوگان کانال و وابستگی آنها به سوخت های فسیلی را جمع آوری می کند. بخشی از برنامه راهبردی کربن زدایی کانال پاناما شامل قایق های یدک کش و لنج هایی است که از سوخت های جایگزین استفاده می کنند. 

جایگزینی فرآیندهای بهینه تولید برق، استفاده از انرژی هیدرولیکی و اطمینان از اجرای مسئولیت های زیست محیطی و پایداری در کلیه امکانات و پروژه های زیرساختی از دیگر اقدامات برنامه کربن زدایی کانال است.

پنجره واحد دریایی پاناما با تسهیل روند ارائه مدارک برای مشتریان بین المللی که از این کانال عبور می کنند، کارآیی و روند کربن زدایی در روش های مختلف حمل و نقل را بهبود بخشیده است و هر ساله ۳۲۰۰ ساعت و بیش از ۳۰۰۰۰۰ فرم کاغذی صرفه جویی می کند.

کانال پاناما برای اولین بار بررسی میزان تولید کربن خود را در سال ۲۰۱۳ آغاز کرد تا عملیات خود را با اهداف جهانی کاهش انتشار آلاینده ها برای  سازگاری با تغییرات آب و هوایی هماهنگ کند. 

برنامه های این کانال برای خنثی کردن تولید کربن در سال ۲۰۱۷ با راه اندازی سیستم محاسبه میزان انتشار کربن، تقویت شد، ابزاری که نه تنها به خطوط حمل و نقل اجازه می دهد تا میزان انتشار گازهای گلخانه ای خود را در هر مسیر اندازه گیری کنند، بلکه باعث تقویت تحلیل کانال از گازهای گلخانه ای تولید شده در فرآیندهای متعدد کانال می شود. برنامه این کانال تا حذف کامل کربن از فعالیت ها تا سال ۲۰۳۰ طرح ریزی شده است.

منبع

بازدید: 599

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *