وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مذاکره جدیدی برای تفاهم چهارجانبه با ازبکستان شروع شده است، گفت: همکاری ازبکستان، هند، افغانستان و ایران فرصت قابل ملاحظه ای را برای تبادلات در محور شمال-جنوب فراهم می کند.
وی ادامه داد: نکته حائز اهمیت این است که در تحولات بینالمللی و معاهدات دوجانبه و چندجانبه با کشورهای این منطقه، شرایط را به گونهای توسعه دهیم که ظرفیت ترانزیتی این بندر گسترش پیدا کند؛ مهمترین همکاری تفاهم سه جانبه ایران، افغانستان و هندوستان است.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بندر شهید بهشتی چابهار مجهز به مدرنترین تجهیزات است و به صورت کاملا حرفهای و مطابق با ترازهای بینالمللی خدمات تخلیه و بارگیری را انجام دهد.
وی با اشاره به اینکه توسعه شهر و رفع حاشیه نشینی و ساماندهی چابهار به همراه توسعه فرودگاه و بندر توامان در حال انجام است از بهرهبرداری راهآهن زاهدان-چابهار حداکثر تا سال ۱۴۰۱ خبر داد و خاطرنشان کرد: چابهار یکی از قطبهای بزرگ اقتصادی و صنعتی کشور خواهد شد و برای ما مهم است که زیرساختهای منطقه توسعه یابد که این کار در حال انجام است.
اسلامی با اشاره به افتتاح سومین گذرگاه رسمی بین ایران و پاکستان، گفت: ما در حوزه توسعه روابط و تبادلات با کشور پاکستان چند گام اساسی را در نیمه دوم سال ۹۹ با نقش ارزنده وزارت امور خارجه برداشتیم.