مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از ساخت یک فروند شناور مسافری در یکی از کارگاه های شناور سازی جزیره قشم خبرداد و گفت: هم اکنون گارگاه های شناور سازی استان هرمزگان ۷۰۰ پروژه ساخت شناور صنعتی و فلزی را در حال ساخت دارند.
به گزارش مرینپرس، علاوه بر اهمیت استان هرمزگان بعنوان مهمترین استان ساحلی کشور در ابعاد نظامی، تجاری، صیادی و مسافری این استان بعنوان قطب صنعت ساخت و تعمیر شناورها کشور نیز شهره است و سالانه تعداد زیادی شناور با کاربری های مختلف در مجتمع کشتی سازی و کارگاه های فعال این استان ساخته و یا تعمیر می شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان بابیان اینکه شناور الماس قشم (۲) از نسل شناورهای مسافری است که با اتکا به توان و دانش متخصصان داخلی ساخته شده اظهار داشت: این شناور مسافری از بدنه کاتاماران آلومینیومی با طول ۲۵ متر و عرض ۷/۷ و آبخور ۱.۲ متر بوده که قادر است با سرعت ۲۲.۸ نات دریاروی نماید.
علی رضا محمدی کرجی ران ظرفیت این شناور را ۱۵۸ نفر با دو عرشه مسافری اعلام کرد و گفت: این سومین فروند از این نوع بوده که تحویل شده و مراحل ساخت چهارمین فروند نیز درحال انجام است.
به گفته وی این شناور پس از به آب اندازی و انجام تست های نهایی به ناوگان مسافری کشور ملحق و در آبهای جنوب دریاروی می کند.
محمدی کرجی ران همچنین به سفارش ساخت ۷۰۰ فروند شناورصنعتی و فلزی در کارگاه های شناور سازی استان هرمزگان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: علاوه بر سفارش ساخت از سوی کشورهای حاشیه خلیج فارس در سال گذشته حدود ۶۰ درصد از متقاضیان شناور از تجار دیگر استان های جنوبی کشور بوده که سفارش ساخت شناور خود را به کارخانجات استان هرمزگان سپرده اند .