ایران جایگاه دوم تعداد دریانورد در منطقه را داراست

  به گزارش مرین‌پرس به نقل از  مرکز مطالعات خلیج فارس نقش حمل و نقل و ارتباطات برای توسعه پایدار در اقتصاد جهان، همواره حیاتی وغیر قابل انکار است از…

ایران مقام دوم تعداد دریانورد در منطقه را داراست

 

به گزارش مرین‌پرس به نقل از  مرکز مطالعات خلیج فارس نقش حمل و نقل و ارتباطات برای توسعه پایدار در اقتصاد جهان، همواره حیاتی وغیر قابل انکار است از همین رو صنعت دریانوردی یکی از اقتصادی ترین، راهبردی ترین و دشوارترین شغل های دنیا محسوب می شود که تاثیر مهمی بر توسعه و اقتصاد جهانی دارد و در دنیای کنونی منبع درآمد بسیاری از کشورها به حساب می آید.

 

امروزه صدها میلیون نفر از مردم سراسر دنیا برای تهیه مواد سوختی، غذایی، فرآورده ها و محموله های خود از حمل و نقل با کشتی استفاده می کنند و به نوعی همه ما به حمل و نقل با کشتی و صنعت کشتیرانی نیازمندیم.

 

از این رو می توان گفت که اقتصاد جهانی کاملاً به حضور دریانوردان وابسته است و این دریانوردان هستند که ناوگان جهانی را اداره می کنند و موتور تجارت و توسعه، بدون حضور آنان دچار اختلال می شود.

 

در میان کشورهای منطقه، ترکیه با حدود ۳۹ هزار نفر دریانورد بیشترین تعداد دریانوردان منطقه را دارد و پس از آن ایران با ۱۷.۶ هزار نفر دریانورد در جایگاه دوم است.

 

این تعداد دریانوردانی رسمی هستند که دارای گواهینامه شایستگی و مهارت برای سفرهای نامحدود را اخذ کرده و می توانند به دریانوردی دور از ساحل مشغول باشند.

 

منبع

بازدید: 298

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *