رییس دبیرخانه شوراى عالى صنایع دریایى کشور گفت: تحول دریایى لازمه رونق اقتصادى کشور بوده و باید از تمام ظرفیت هاى دریایى خود به بهترین شکل استفاده کنیم تا بتوانیم شاهد شکوفایى در بخش گردشگرى دریایى، شیلات، نفت و ساخت انواع شناور باشیم.
به گزارش مرینپرس، رییس دبیرخانه شوراى عالى صنایع دریایى کشور در مراسم امضای ۲ قرارداد تأمین و تحویل۱۰ فروند شناور راهنمابر به میزان ۳۹۰۷ میلیارد ریال و تفاهمنامه همکاری فنی و تخصصی و پژوهشی سازمان بنادر و دریانوردی و دانشگاه علم و صنعت، اظهار داشت: در این چند سال همه نیروها بسیج بوده اند تا موضوع داخلی سازی صنایع دریایی به خوبی شکل بگیرد و امروز شاهد آن هستیم انقلابی در تولید این صنایع که نیاز کشور محسوب می شود، شروع شده است.
سیامک سیدمرندى افزود: در بحث اقتصاد مقاومتی پیش بینی شده ۱۵۸ فروند شناور ساخته شود؛ همچنین امروز ۲۶ فروند شناور به عقد قرارداد رسید و ساخت ۴ فروند شناور هم شروع شده است.
سیدمرندی با اشاره به جایگزینی شناورهای فرسوده، بیان کرد: در حوزه سازمان بنادر ۴۵۰۲ فروند شناور با طرح دولت و اقدامات اقتصادی جایگزین خواهد شد که در واقع شناور فلزی جایگزین شناور دیگر می شود. ضمن آنکه مصرف سوخت بسیار کمتری دارد.
وی با اشاره به طرح جایگزینی ۹۰ فروند شناور استیجاری، گفت: با تحرکی که در مجموعه صدرا آغاز شده است، امیدواریم در تردد شناورها شاهد تردد شناور با پرچم کشور و ساخت داخل باشیم.
رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی از جایگزینی موتورهای چهار زمانه شناور به جای موتورهای ۲ زمانه خبر داد و افزود: هفت هزار دستگاه موتور در گام اول در این حوزه جایگزین می شود.
سیدمرندی تأکید کرد: اگر اقتدار دریایی در همه جوانب مدنظر باشد در توسعه و اقتصاد دریامحور رشد خواهیم کرد.
رییس دبیرخانه شوراى عالى صنایع دریایى کشور همچنین در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانى سازمان بنادر و دریانوردى با اشاره به اینکه آینده بسیار روشنى در حوزه دریایى کشور وجود دارد و باید در این زمینه با استراتژى پیش برویم، اظهار کرد: سازمان بنادر و دریانوردى هم از منابع مالى مناسبى برخوردار است و هم در حوزه دریایى از نیازهاى مختلفى به ویژه در بخش شناورها برخوردار است و باید بدانیم تا کنون عمده پروژه هاى دریایى به دلیل عدم تزریق منابع مالى کافى با مشکل روبرو شده است.
سیدمرندى با اشاره به اقدام مشترک سازمان بنادر در حوزه صنایع دریایى با بخش خصوصى کشور در راستاى تأمین نیاز در این حوزه با تکیه با توان داخلى، گفت: حال نوبت آن رسیده که بخش خصوصى نیز در حوزه ساخت و تحویل سفارشات به بهترین شکل عمل کند و با تغییرات مثبت، جواب اعتماد صورت گرفته شده را بدهد.
وى ادامه داد: مجموعه نیازهاى سازمان بنادر و دریانوردى در حد توانمندى هاى داخلى کشور است و چه در حوزه ساخت، زنجیره تأمین و مابقی بخش ها مى توان با تکیه بر اهداف تعیین شده در اقتصاد مقاومتى، شاهد تحول در حوزه صنایع دریایى کشور بود.
سیدمرندی با تأکید بر اینکه تحول در حوزه دریایى لازمه رونق اقتصادى است، گفت: باید از تمام ظرفیت هاى دریایى خود به بهترین شکل استفاده کنیم تا بتوانیم شاهد شکوفایى در بخش گردشگرى دریایى، شیلات، نفت و ساخت انواع شناور باشیم.
رییس دبیرخانه شوراى عالى صنایع دریایى کشور با بیان اینکه ایران، توان رقابتى در حوزه صنایع دریایى با کشورهاى منطقه اى و بین المللى را دارد، گفت: در حوزه خلیج فارس، دریاى عمان و منطقه از شرایط بسیار مطلوبى در حوزه دریایى برخوردار هستیم و بدین جهت ضرورت دارد در این زمینه شاهد تداوم حمایت ها و سیاستگذارى هاى مناسب باشیم و با نگاه مقطعى و تجویزى خداحافظى کنیم.