امنیت گردشگران، نوآوری‌ها و برگزاری جشنواره‌ها اولویت طرح‌های دریا باشد

استاندار گیلان برگزاری جشنواره های ساحلی، مسابقات ورزشی ساحلی و دریایی به صورت استانی و ایجاد شور و نشاط و عرضه تولیدات فرهنگی در راستای جذب گردشگر هم چنین برقراری امنیت مردم در سواحل را از فرمانداران استان خواستار شد.

به گزارش راد، اسدالله عباسی امروز در آخرین جلسه ستاد ساماندهی سواحل استان در سال ۱۴۰۱ در سالن غدیر استانداری اظهار کرد: جلسه ساماندهی سواحل بسیار مهم است زیرا  سال گذشته به دستور ریاست جمهور طرح ساماندهی سواحل به درستی اجرا شد و گیلان از استان‌های برتر کشورشناخته شد اما در حوزه سالم‌ سازی سواحل با معضلاتی مواجه بودیم که این مشکلات باید در سریع ترین زمان ممکن برطرف شود.

عباسی تاکید کرد: طرح سالم‌ سازی سواحل در استان گیلان باید  به گونه‌ای طراحی و مدیریت شود که در همه ابعاد با توجه به التهابات سیاسی و فرهنگی، اجتماعی  در آستانه  ماه مبارک رمضان و ماه‌های محرم و صفر مشکلی به وجود نیاید.

عباسی تصریح کرد: برای اجرای درست این طرح باید تمهیداتی اتخاذ شود تا شان خانواده‌ها در سواحل حفظ شود زیرا همواره عده‌ای در تلاشند تا در سواحل  ایجاد ناهنجاری کنند.

استاندار در بخش دیگری از سخنانش  با دستور به فرمانداران در خصوص تشکیل قرارگاه فرهنگی در تمامی ۱۷ شهرستان استان گیلان گفت: در این قرارگاه ها به تولیدات فرهنگی توجه شود و با نوآوری ها و کارآمد سازی به تولیدات نوین متناسب به خواست و نیاز جامعه متمرکز شوید.

وی همچنین نفش و ایجاد غرفه‌های فرهنگی، گردشگری و اجتماعی سواحل در راستای اجرای درست سیاست‌های فرهنگی نظام را بسیار مهم برشمرد .

استاندار تاکید کرد: غرفه‌هایی در سواحل استان گیلان  با محوریت فرمانداران، بخشداران و دهیاران طراحی شود و در این خصوص در سواحلی که مربوط به بخش می‌باشد، بخشداران موظف هستند دهیاران را توجیه کنند تا طرح های سالمسازی و ساماندهی را به درستی دنبال کنند.

مقام عالی اجرایی استان گیلان  از وجود ۴۵۰ نقطه پرخطر در سواحل خبر داد و گفت: باید در تمامی این مناطق تابلو اخطار و شنا ممنوع نصب شود زیرا انجام این کار منجر به کاهش غرق شدن افراد در دریا می شود و فرمانداران این موضوع را با بازدید های میدانی دنبال کنند.

استاندار گیلان با اشاره بر حضور انتظامات در نقاط پرخطر ساحلی گیلان بیان کرد: همان گونه که در معابر عمومی شهری از انتظامات استفاده  درست می‌شود، در سواحل هم باید انتظاماتی وجود داشته باشد تا از شنای افراد در منطقه شنا ممنوع جلوگیری شود و در این خصوص  شهرداران موظفند در تمامی نقاط ساحلی پرخطر و شنا ممنوع گیلان انتظامات بگذارند.

نماینده عالی دولت در گیلان مسئولیت تشکیل کارگروه طرح سالم‌سازی دریا و سواحل را بر عهده فرمانداران دانست و گفت: مسئولیت تشکیل این  کارگروه امری الزامی بوده و هیچ عذری در خصوص عدم اجرای درست طرح سالم‌سازی سواحل پذیرفته نیست.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

۲ فروند کشتی ساخت ایران در بندرعباس به آب انداخته شد

ش اسفند 27 , 1401
به گزارش مانا اسماعیل مکی‌زاده افزود: در روز‌های پایانی سال، آزمون‌های دریانوردی دو فروند لندینگ‌کرافت نوساز ۸۰۰ تنی ساخت صنایع داخلی کشور با حضور و نظارت کارشناسان اداره مرکزی بازرسی و ثبت شناور‌ها و موسسات رده‌بندی داخلی با موفقیت به آب‌اندازی شد. به گفته وی؛ این شناور‌ها مشابه هم به […]

همچنین بخوانید: