آبزی‌پروری؛ از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

آبزی‌پروری؛ از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

به گزارش بندر و دریا به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، معاون وزیر و رئیس سازمان در شورای معاونان و مدیران این سازمان، گفت: غذا عامل قدرت بوده و در حوزه کشاورزی تمامی مسئولان باید توجه ویژه‌ای به این مقوله داشته و در کنار مردم به حفظ همبستگی مبادرت کنند.

حمزه رستم‌پور افزود: در شرایط جنگ ۱۲ روزه با اقدامات موثر مقام عالی وزارت هیچ کمبودی در کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به وجود نیامد و در حوزه شیلات و آبزی‌پروری نیز با توجه به عملکرد موفق شیلات در ستاد و استان‌ها با دستور ویژه وزیر جهادکشاورزی مقرر شد نشستی اختصاصی با حوزه مدیران ستادی واستانی تشکیل و فرصت ها و تهدیدهای موجود بررسی و برای آینده برنامه‌ریزی جامعی انجام شود.

وی با اعلام آنکه ترویج فرهنگ آبزی‌مصرفی در شرایط بحرانی می‌تواند نقش ارزنده را ایفا کند تاکید کرد: ضرورت دارد تولید محصولات فراوری شده افزایش یافته و فرهنگ مصرف آن در بین مردم با شتاب بیشتری ترویج شود.

رستم‌پور توجه به طرح‌های پرورش ماهی در دریا (قفس)، تعامل هر چه بیشتر مدیران ستادی با مدیران استانی، آموزش نیروهای جدید، پیگیری طرح‌های نیمه‌تمام حوزه بنادر، توجه به تحقیقات و ترویج طرح‌های شیلاتی و تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها را در این جلسه مورد تاکید قرار داد.

گفتنی است؛ این جلسه با ارائه اخبار حوزه‌های تخصصی، بیان مشکلات و ارائه راهکارها توسط معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران به پایان رسید.

 

بازنشر فانوس دریا به نقل از بندر و دریا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *